YouTube Music a fost lansat oficial în România

Am vazut la nwradu.ro si pe instagram la panduzu pe instagram faptul ca pe Youtube Music a fost lansat oficial in Romania.

Are o varianta gratuita, iar cea Premium costa aproximativ 22 de lei/luna, dupa o perioada de free trial.

YouTube Music include toata muzica disponibila pe YouTube, serviciul asta era de mult asteptat, plus ca aplicatia de youtube nu ruleaza in backgroundul telefonului. Daca asculti muzica pe youtube si primesti un SMS, trebuie sa opresti muzica sa raspunzi si dupa aia sa revii. Ceea ce e stresant, complicat si iti vine sa iti bagi picioarele.

Varianta Basic ofera acces la tot catalogul de muzica, dar cu unele limitari. Aceasta este intrerupta de reclame, la fel ca si in cazul Spotify, nu se poate dezactiva rularea componentei videoclipului (adica folosesti trafic de date mai mult), nu poti asculta in background si nu poti downloada muzica in telefon pentru a fi ascultate offline.

Varianta Premium ce costa aproximativ 22 lei pe luna, ofera toate avantajele posibile. Putea dezactiva videoclipul, si ascultati doar muzica în fundal, cu ecranul stins sau in timp ce intrati in alte aplicatii, adica la fel ca in cazul Apple Music sau Spotify, puteti trage in telefon oricate albume si playlist-uri doriti.

(Visited 48 times, 1 visits today)
Please follow and like:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *