Cum va organizati vacantele?

Intrebare de 100 de puncte: Voi cum va organizati vacantele? Adica mergeti la agentii sau le alegeti pe cele de genul “Do It Yourself”?

Am vazut ca multe persoane, mai ales dupa o anumita varsta aleg sa mearga la agentiile de turism si sa aleaga de acolo ce oferte sunt. Eu unul tot timpul am preferat vacante diy, adica do it your self. Imi place ca singur sa imi aleg programul, ce sa fac, ce sa vizitez, unde si cand sa mananc. Aceasta metoda este folosita tot mai des, in ultimii ani, pentru ca, in general, ne permite sa calatorim cu bani mai putini in locuri in care nu ne imaginam ca o sa ajungem vreodata. Si nu este vorba tot timpul de bani ci de flexibilitate, de a alege singuri cum ne organizam zilele de vacanta.

O vacanta planificata de tine pe baza celor mai mici preturi gasite pentru zboruri, cazare, transport, va fi mult mai ieftina in comparatie cu una oferita de o agentie de turism. Si asta pentru ca lipsesc intermediarii, la urma urmei si agentiile astea de turism din ce sa se hraneasca si ele.

Daca vreti cel mai bun pret atunci cand mergeti in vacantele de genul DIY (Do-It-Yourself) trebuie in primul rand sa dispuneti de bani tot timpul. Ofertele companiilor de zbor se trezesc d emulte ori peste noapte cu cate o oferta greu de refuzat, de exemplu, anul trecut gasistem Iasi – milano, 2 persoane, dus-intors la 2016 Lei pentru luna martie, asta in conditiile in care daca cumparam biletul pe 1 ianuarie. Un pret foarte bun, in schimb anul asta nu a mai fost sa fie la fel de ieftin.

in prezent exista o multime de bloguri ce prezinta ponturi pentru zboruri si cazare, tu vei fi cel care va intra pe paginile respective si isi va face rezervarea si daca nu te misti rapid e posibil ca preturile sa se modifice de la minut la minut. Oricine isi poate face o rezervare, pasii pe care trebuie sa ii urmezi sunt simpli. Trebuie doar sa ai timpul necesar si dorinta de a calatori.

Voi cum alegeti sa calatoriti?

(Visited 36 times, 1 visits today)
Please follow and like:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *