Seriale Netflix: 1983

Il vazusem de ceva timp si tot am amanat sa ma uit la el. Aveam incepute cam multe seriale si am zis sa mai termin cateva pana ajung sa incep altele noi. Dar apoi am vazut la Mariciu pe intragram ca serialul 1983 este polonez si ca e super “blanao”, cum spune el.

Serialul polonez 1983, are in prim plan actorii Maciej Musial si Robert Wieckiewicz in rolurile principale, nu ca i-as cunoaste dar e frumos sa spui si numele actorilor cand vorbesti de un film. Acesta este incadrat in genurile de drama, crima si thriller, avandu-i ca regizori pe Kasia Adamik, Olga Chajdas, Agnieszka Holland si Agnieszka Smoczynska. Productia originala realizata de catre Netflix spune povestea unei lumi in care Cortina de Fier nu a cazut niciodata, iar Polonia este centrul unui univers care modeleaza viitorul intregii lumi.

La 20 ani de la un atac mai mult sau mai putin terorist si devastator care a oprit cursul eliberarii Poloniei si caderea Uniunii Sovietice, Kajetan, un student la drept, si Anatol, un ofiter de politie cazut în dizgratie, descopera o conspiratie care a tinut Cortina de Fier in picioare si Polonia sub un stat politienesc represiv.

Acum, in anul 2003, dupa 2 decenii de pace si prosperitate, liderii regimului adopta un plan secret pus la cale cu un adversar din anii 1980, care va transforma radical Polonia si va afecta viata fiecarui cetatean. Descoperirea celor doi ar putea starni o noua revolutie, iar cei aflati la putere vor face orice sa pastreze secretul.

Primul sezon al serialului polonez a avut premiera pe 30 noiembrie 2018. Gasiti pe Netflix toate episoadele primului sezon si la cum se termina, cred ca mai este loc de un sezon. Ar fi pacat sa nu mai existe si soezonul 2.

Pe cand oare sa aiba Netflix si un serial romanesc?

(Visited 162 times, 1 visits today)
Please follow and like:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *