Seriale: Narcos Mexico

Primele parti le-am urmarit cu sufletul la gura, recunosc ca sunt un mare fan si asta pentru ca Narcos este un serial bine realizat si inspirat din fapte reale. Imi aduc aminte ca dupa ce am vazut cele doua sezoane am rupt internetul in doua sa aflu mai multe despre Pablo Escobar.

Dar Narcos: Nexico, facut tot de Netflix este cam slab. Parerea este a mea si mi-o asum. Avand in vedere ca un scenarist a fost ucis in Mexic in timp ce cauta povesti reale din caare sa se inspire pentru film, ma asteptam ca sezonul asta sa rupa dar m-a cam dezamagit.

Precum spunea si Zoso, Diego Luna, actorul ce il joaca pe Miguel Ángel Félix Gallardo face un rol slab, ca sa fac o asociere.. este ca si cum ai privi o reclama la un post de televiziune din provincie. Cred ca intelegeti ce vreau sa zic. Parca el si Teresa Ruiz (Isabella Bautista), cei care cam detin controlul in relatii si combinatiile din film, in loc sa emane putere, parca le este frica non stop in serialul asta.

Ceea ce nu mi-a mai placut este faptul ca au trecut peste foarte multe etape, cateva treburi se petrec prea pe “fast-forward”. Michael Peña (Enrique ‘Kiki’ Camarena) a jucat binisor, nu pot zice ca e unul din cele mai bune filme in care joaca, dar a fost destul d eok.

Sunt curios daca nivelul coruptiei chiar era asa pe fata, adica aia chiar m-a uimit tare de tot si oare guvernul SUA a inchis as a de tare ochii pentru propriile interese? Interesanta parte..

Nu zic ca e un sezon prost, mi-a placut doar ca traind la intensitate maxima primele sezoane, ma asteptam si de data asta sa fie cel putin la fel.

Ultimul episod m-a lsat cu un gust amar. Adica eu am crezut ca a uitat Netflix sa bage episodul.. adica intelegeti voi, acel episod! Dar de unde. Oricum la cum s-a terminat cu siguranta va exista o continuare.

Fiind posesor de abonament al Netflix-ului, inca tind sa cred ca pe piata din Romania mai au de lucrat. Am vazut cum arata un cont din Spania si al nostru din Romania e inca la furat. Poate in 1-2 ani va fi ceea ce e in afara. Si apropo de asta, mai renuntati la piraterie si incercati sa platiti ceea ce consumati.

(Visited 82 times, 1 visits today)
Please follow and like:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *