Seriale: Homeland 2019

Am tot auzit de serialul asta dar abia acum o luna m-am apucat de el si l-am si terminat. Toate cele 7 sezoane, primele 6 le gasiti si pe Netflix, la ultimul va descurcati cum puteti. Asta asa ca sa nu intru in detalii.

Nu am inteles oricum de ce Netflix preia seriale si nu le mai actualizeaza, in fine.

M-a prins bine serialul asta, in fiecare seara cate 1-2-3 episoade, in weekend mai multe. Ce-i drept in ultima vreme nu prea am avut activitate asa ca am omorat timpul prin filme.

Serialul Homeland o are in prim plan pe Carrie Mathison, un fost agent CIA ce este chemata in diverse misiuni, faza e ca femeia este bipolara, s-a iubit cu un fost soldat trecut la islam, a nascut un copil ce nu il prea poate ingriji. Un conflict psihologic unde victimele sunt de partea familiei si viata sociala. Personajul meu preferat din serial este Saul Berenson (Mandy Patinkin), iar cel mai antipatic ramane roscovanul de Nicholas Brody (Damian Lewis) ce joaca si in serialul Billions, la fel de antipatic si acolo.

Intr-un interviu recent, s-a confirmat ca sezonul 8 va fi si ultimul pentru serialul Homeland si va fi lansat pe 29 iunie 2019, Showtime doreste terminarea povestii in acest ultim sezon. Sunt curios dupa Iraq, Pakistan, Siria, Rusia.. ce inamic va aduce sezonul 8? Unii spun ca ar fi majoritatea peisoadelor filmate in Maroc si in Africa de Nord.

(Visited 202 times, 1 visits today)
Please follow and like:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *