Samsung ofera cateva idei pentru cadouri de Craciun

Samsung Romania vine cu cateva idei pentru caoduri de Craciun. Daca sunteti in pana de idei si aveti chef de investitii, atunci ar trebui sa aruncati o privire.

Televizor QLED Curbat Smart UHD 4K – Diagonală 65”
Colinde? Filme de Crăciun? Filme care nu sunt de Crăciun? Important e că toată familia se strânge împreună. Și pentru mai mult timp petrecut cu cei dragi, făcând ceea ce vă place, noul televizor QLED simplifică totul. Fără să mai scotocești, fără să te agiți și fără să cauți. Ai totul într-un singur loc.

Frigider Side by Side – Volum 617 l
Cu cât ne strângem mai mulți de sărbători, cu atât sunt mai multe bunătăți de pus pe masă. Dar stai fără griji, pentru că tehnologia Space Max îți oferă o capacitate mai mare pentru toate preparatele. Iar acestea vor fi mereu proaspete mulțumită unui sistem de răcire precis.

Mașină de spălat, Quick Drive – 12 KG
De sărbători, ai atâtea lucruri de făcut, încât uneori mai omiți câte ceva. Dar Quick Drive are grijă și de fularul sau mănușa pe care ai uitat să le pui la spălat, pentru că le poți adăuga chiar în timpul spălării. În plus, mașina de spălat Quick Drive, spală complet în jumătate de timp.

Aspirator POWERbot – 20 W
Cum faci curățenie de sărbători? Adună toată familia, ascultați muzica preferată, împodobiți bradul și gata, curățenia s-a făcut între timp. Pentru că aspiratorul POWERbot a ajuns deja singur în fiecare colț și a lăsat casa lună, mulțumită puterii mari de absorbție.

Cuptor cu microunde grill, cu sistem Heat Wave – 23 L
Invitați surpriză? Atunci mai bine petreci timpul cu ei, nu în bucătărie gătind. Le poți pregăti cina în doar câteva minute, cu ajutorul modurilor de gătire presetate ale cuptorului. Interiorul de ceramică te asigură că păstrezi curățenia, iar mâncarea rămâne sănătoasă și savuroasă.

Cuptor incorporabil cu Dual Cook Flex – Volum 75 l
De sărbători, servim mâncăruri tradiționale, dar pregătite cu cele mai noi tehnologii. Cu Dual Cook Flex poți găti două preparate în același timp, cu temperatura potrivită pentru fiecare. Și pentru că pregătești masa de două ori mai repede, restul timpului îți rămâne pentru cei dragi.

(Visited 26 times, 1 visits today)
Please follow and like:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *