Noua serie Samsung Galaxy S10 este disponibila pentru precomanda in Romania

Vodafone Romania a deschis precomenzile pentru Samsung Galaxy S10, Galaxy S10+ si Galaxy S10e, cele mai noi terminale ale producatorului sud-coreean. Noile modele Galaxy S, prezentate official pe 20 februarie, sunt disponibile pentru clientii Vodafone Romania in cateva variante de culoare: Galaxy S10 in versiunile Gradation Black, Prism White si Teal Green, Galaxy S10+ in Gradation Black, Prism White, Teal Green, Ceramic Black si Ceramic White, iar Galaxy S10e in Gradation Black, Prism White si Teal Green.

Orange: precomenzi pentru Samsung Galaxy S10, Galaxy S10+ si Galaxy S10e – vezi cat costa
Telekom: precomenzi pentru Samsung Galaxy S10, Galaxy S10+ si Galaxy S10e – vezi cat costa
eMag.ro: precomenzi pentru Samsung Galaxy S10, Galaxy S10+ si Galaxy S10e – vezi cat costa
Altex.ro: precomenzi pentru Samsung Galaxy S10, Galaxy S10+ si Galaxy S10e – vezi cat costa

La celebrarea a 10 ani de la lansarea primului Galaxy S, Samsung prezinta o noua linie de smartphone-uri premium cu display Dynamic AMOLED dotat cu scanner de amprenta ultrasonic. Galaxy S10 are un display care ofera o gama extinsa de culori pentru imagini dinamice de calitate. Scanner-ul de amprenta este capabil sa citeasca formele 3D ale amprentelor pentru un nivel imbunatatit de securitate.

Galaxy S10 introduce o noua tehnologie in ceea ce priveste camera foto cu lentile Ultra-Wide (123 de grade) ideale pentru imortalizarea unor peisaje impresionate, dar si o unitate de procesare neurala (NPU) capabila sa identifice scenariile fotografiei. Galaxy S10 si S10+ au un sistem de trei camere principale de 12MP, iar Galaxy S10e ofera un sistem de doua camera de 12MP. Camera frontala a celor trei dispozitive are 10MP si este capabila de a fotografia la o calitate UHD.

Samsung introduce Wireless PowerShare pentru Galaxy S10. Functia permite utilizatorilor sa incarce alte dispozitive compatibile. In plus, Galaxy S10 este este capabil sa se incarce atat pe el, cat si un al doilea dispozitiv, simultan, in timp ce este conectat la un incarcator obisnuit.

Clientii Vodafone Romania pot inregistra o precomanda pana pe data de 7 martie in magazinele Vodafone din toata tara, in magazinele partenerilor si pe www.vodafone.ro. Clientii care inregistreaza o precomanda primesc o pereche de Galaxy Buds, pana la 50GB de date lunar si o inlocuire gratuita a display-ului in primul an de la achizitie.

Samsung Galaxy S10+ poate fi achizitionat pentru 154,99 euro impreuna cu Super RED 56, Galaxy S10 fiind disponibil pentru 324,99 euro impreuna cu Super RED 41, iar Galaxy S10e pentru suma de 189,99 euro cu acelasi abonament.

Despre castile acestea as vrea sa mai vorbim peste ceva timp si asta pentru ca sunt un mare fan al castilor AirPods de la Apple. De cand le am, nu a trecut o zi fara sa le folosesc. Din acest motiv as vrea sa insist un pic mai tarziu despre ele.

(Visited 147 times, 1 visits today)
Please follow and like:
error

One Reply to “Noua serie Samsung Galaxy S10 este disponibila pentru precomanda in Romania”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *