Romanilor le place sa joace la Loto

Loto Polonia este un joc la fel de captivant ca si varianta romaneasca 6/49. Datorita castigurilor mari si variate, posibile din pricina extragerilor zilnice, a reusit sa atraga un numar foarte mare de jucatori entuziasmati din toata Europa.

Totusi prin solutiile propuse, strategiile si probabilitatile mari de castig a reusit sa ii captiveze si pe pasionatii din Romania. Multi pariori romani au renuntat la alte jocuri de tip LOTO in detrimentul acestuia. Motivele pentru care a reusit sa atraga atentia sunt lesne de inteles. Extragerile repetate realizate pe durata unei saptamani si castigurile generoase sunt cu siguranta principalele surse de popularitate.

Un alt aspect care atrage este legat de modul simplu e afisarea  rezultatelor. Cu un dispozitiv conectat la internet se pot afla in timp real toate extragerile si alte rezultate Loto Polonia; la fel de usor se pot paria numerele. Orice pasionat are mai multe optiuni de a-si crea strategiile castigatoare. Fie ca acceseaza jocul Loto Polonia prin intermediul paginilor de profil, fie ca joaca din cazinourile fizice destinate, divertismentul este asigurat.

Loto Polonia, reguli de baza

Regulile de joc sunt simple. In primul rand trebuie mentionat ca Loto Polonia este un joc de tip loterie de tip 20/80. Deci presupune extragerea a 20 de numere din cele 80 existente. Chiar daca la fiecare extragere sunt 20 de numere castigatoare, pe un singur bilet pot fi jucate doar 15 maxim 16 numere. Biletele au o anumita cota in functie de cate numere sunt jucate. castigul garantat este mare, fapt pentru care pasionatii acestui tip de joc raman fideli.

Chiar daca in tara noastra au aparut si alte jocuri asemanatoare, acesta continua sa fie cel mai popular. Motivul pentru care a reusit sa intrige atat de tare este legat de strategii de joc. Faima acestuia a crescut odata cu dezvoltarea aplicatiilor simple, care ii ajuta pe jucatori sa realizeze variantele castigatoare. Urmarirea ultimelor rezultate Loto Polonia si gestionarea aplicatiilor, contribuie la realizarea unor strategii de castig sigure.

Loto Polonia, strategii de joc si statistici

Odata ce regulile sunt deslusite, chiar si cei mai putin priceputi dintre jucatori incearca sa creeze strategi castigatoare. Pasionatii experimentati se folosesc de statistici pentru a intui urmatoarele variante castigatoare.

Din datele specialistilor, anumite numere sunt extrase de mai multe ori, si se pot repeta zilnic, insa sunt si numerele lenese, ce se lasa asteptate. Se pare ca anumite numere precum 6, 8, 21, 34, 41, 71 sunt cele ce apar cel mai des, la polul opus se gasesc numerele 1, 2, 65, 79 care se lasa asteptate.

Simplu de jucat si usor de inteles, jocul continua sa atraga un numar foarte mare de entuziasmati. Chiar daca concurenta este mare, si pe piata au aparut jocuri ce promit castiguri la fiecare 5 minute, acesta isi pastreaza suprematia. Cei mai multi dintre amatorii de jocuri de tip Loto ramanand fideli acestuia.

(Visited 25 times, 1 visits today)
Please follow and like:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *