Problemele tinerilor

Si in Romania exista o multime de persoane ce au mari probleme in a socializa cu femeile. Din pacate aceasta problema este una la nivel mondial. Tinerii se focuseaza prea mult pe cariera si ajung intr-un punct in care isi dau seama ca nu au iesit cu fete sau incep sa se gandeasca la o familie.

Pana de curand stiam ca aceste probleme le au doar tinerii din Statele Unite ale Americii, China si Japonia dar se pare ca fenomenul s-a extins si culmea ca toate ascestea se intampla intr-o perioada in care retelele de socializare se bucura de cel mai mare succes. Fix acum cand accesul la informatie si la diversitate este cel mai usor, fix acum tinerii se blocheaza emotional si prefera sa se axeze pe studii sau pe cariera.

Multi apeleaza si la anunturi matrimoniale si cauta de exemplu femei singure din Iasi si ca pe Facebook sau instagram multi incearca o conversatie. Doar ca unii barbati nici nu stiu cum sa abordeze o femeie. Multi dintre ei cauta solutii sofisticate in loc sa se gandeasca la un simplu salut, efectiv doar deschiderea unei conversatii simple.

Sunt multi si care dupa o despartire nu reusesc sa gaseasca pe cineva si la fel, multi oameni, indiferent de varsta cauta, nu neaparat o partenera, ci poate o persoana cu care sa mai iasa din cand in cand si cu care sa poata purta diverse conversatii. Ceea ce este cu adevarat surprinzator este faptul ca traim in epoca digitala in care distantele nu mai reprezinta o bariera, in care comunicarea este mai simpla ca oricand, uneori oamenii comunica si prin alte forme decat cuvinte, trimitand emoji, fotografii, filmulete si asa mai departe. Niciodata comunicarea nu a fost mai usoara ca acum. Dar cu toate astea din ce in ce mai multi oameni gasesc dificil in a gasi o jumatate.

Daca cu tot accesul acesta este greu, sunt curios peste 10 ani ce va fi? Oare oamenii se vor mai cupla? Vor mai lega prietenii? Vor mai socializa si fata in fata? Acestea sunt intrebari ce pot parea ingrijoratoare.

Pe vremuri scrisorile ajungeau dupa saptamani sau luni, acum un mesaj ajunge aproape instant, reusiti sa va imaginati cam cat de mult a evoluat tehnologia si cat de usor puteti transforma aceste lucruri in propriul avantaj?

(Visited 14 times, 1 visits today)
Please follow and like:
error

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *