Portofel Digital Criptomonede pentru tranzactii reusite

Stocarea criptomonedelor cum ar fi cele mai des intalnite in tranzactii si anume  Bitcoin, Ether, Ripple, Iota  este extrem de importanta si o poti face intr-un portofel digital criptomonede.

Deoarece Bitcoin-ul și toate celelalte monede sunt foarte valoroase, este foarte  normal să vrei să le ai mereu în siguranță.

De aceea iti vom explica cum poti sa-ti pastrezi criptomonedele in deplina sigiranta si in ce mod folosindu-te de un portofel virtual, sau wallet, termen folosit din engleza.

Ce este un portofel digital pentru bitcoin si alte monede?

Un portofel sau wallet daca folosim termenul limba engleza este un program software unde moneda pentru care acesta a fost conceput, depozitată. Putem spune ca acest portofel virtual generează și stochează adrese diferite de transfer acestea fiind folosite pentru a primi sau transmite monede virtual mai departe si totodata toate datele necesare pentru a-ti cunoaste bugetul existent in portofelul virtual.

Eexista o deosebire intre criptomonedele si monedele tradiționale, in sensul ca cele din urma c există fizic in comparative cu  Bitcoin-ul și toate celelalte criptomonede  care nu sunt reprezentate fizic in nici un fel. Putem deduce astfel ca un portofel nu depozitează aceste monede, ci stocheaza așa numitele chei private ale utilizatorilor care dețin criptomonede  în Blockchain.

Mai pe indelete, acesta, are instrucțiunile pe care le poate trimite în Blockchain, informându-l asupra deținătorului monedelor și pentru a oferi posibilitatea inițierii si desfasurarii tranzacțiilor.

Poate parea  destul de complicat, dar  pentru utilizatorul non-tehnic conteaza ca portofelul în care isi tine monedele este foarte important.

Desigur, Blockchain-ul trebuie sa fie foarte sigur pentru a nu putea fi atacat de hackeri si a genera un furt.

Criptomonedele sunt pastrate in foarte mare siguranta deoarece  discutam despre sute, mii sau zeci de mii de computere care creaza intre ele o arie de neatens astfel incat nici un portofel digital criptomonede sa nu poata  fi atacat.

In viata, ai foarte mare grija de banii tai si cum ii pastrezi in portofel. Orice portofel, iti poate fi luat foarte usor din buzunar si exista riscul sa nu-l mai poti recupera vreodata.Insa un portofel virtual va fi pastrat intotdeauna in siguranta deoarece reteaua este construita astfel incat sa fie protejat si in siguranta suta la suta.

Tocmai de aceea, este extrem de important sa tranzactionezi criptomonede si să alegi cel mai sigur și cel mai bun portofel pentru atat pentru Bitcoin cat si pentru Ethereum, Ripple, EOS, Litecoin, Cash, Stellar, TRON, Cardano, Dash, OmiseGO, Basic Attention Token, Augur, 0X, Golem, Electroneum si alte criptomonede pe care le ai si le tranzactionezi.la acum

Nu uita: cand este vorba despre banii tai, allege cea mai buna metoda pentru a-I pastra intotdeauna in perfecta siguranta si un portofel virtual este solutia ideala.

(Visited 13 times, 1 visits today)
Please follow and like:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *