PayPoint si FIRST BANK anunta semnarea unui parteneriat

PayPoint România, principalul operator de plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail, anunţă semnarea unui nou parteneriat cu FIRST BANK.

Ca urmare a acestui acord de colaborare, clienții Eurobank administrați de FIRST BANK își pot plăti de acum ratele fără costuri suplimentare, prin intermediul celor peste 11.700 puncte de plată PayPoint din întreaga ţară.

În vederea efectuării plăților prin serviciul PayPoint, clienţii Eurobank administrați de FIRST BANK se pot îndrepta către cel mai apropiat magazin partener PayPoint, unde vor prezenta vânzătorului documentul de plată, acesta va scana codul de bare, iar clientul va achita suma în numerar, urmând să primească pe loc chitanţa cu detaliile tranzacţiei (data plăţii, suma, locaţia, furnizorul etc).

Cu PayPoint, totul este simplu, sigur şi rapid, magazinele noastre partenere având program prelungit, majoritatea fiind deschise inclusiv în weekend.

„Ne încântă să anunțăm un nou parteneriat pe segmentul financiar-bancar, zonă unde siguranța financiară pentru consumatori este prioritatea noastră absolută. Suntem convinși că beneficiile sistemului PayPoint vor fi apreciate de clienții noului nostru partener, asigurând succesul acestei colaborări; ne referim îndeosebi la proximitate, accesibilitate, dar și la faptul că prin ele contribuim la un stil de viață dinamic și financiar responsabil,” a declarat Mugur Dogariu, Managing Director PayPoint România.

„Este o nouă etapă în procesul de transformare demarat de FIRST BANK, prin care dorim să ne asigurăm că răspundem nevoilor clienților rapid și flexibil. Am selectat cea mai bună opțiune pentru clienții Eurobank, transpusă în colaborarea cu PayPoint România. Parteneriatul a luat în calcul gradul mare de acoperire al sistemului de plată PayPoint, eficientizarea modului de achitare a ratelor prin plusul de confort și economia de timp,” a declarat Nikos Chaniotis, Vicepreședinte FIRST BANK.

(Visited 9 times, 1 visits today)
Please follow and like:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *