Se deschide partia de ski de la Piatra-Neamt

Joi, 10 ianuarie, de la ora 14:00, se va deschide pârtia de ski de la Piatra-Neamț.

Daca pe 5 ianuarie s-a deschis partia Rarau – Campulung, acum vine randul partiei din Piatra Neamt sa se deschida. În acest sezon, un abonament de luni-vineri cu urcări nelimitate costă 200 lei, un skipass de o zi – 100 lei, skipass pentru jumătate de zi – 60 lei, o urcare cu telescaunul – 8 lei, iar copiii cu vârsta până în 14 ani au reducere 50%; mai mult cei care achiziționează abonamente sau skipass pentru întreaga zi beneficiază de un acces gratuit la Baia Comunală.

Cum sa iti alegi echipamentul de schi

Programul de funcționare al pârtiei este de luni până vineri între orele 11:00-15:00 și 16:00-19:00, iar în zilele de sâmbătă și duminică între orele 10:00 – 15:00 și 16:00 – 20:00.

Dragoș Chitic : „Mă bucur că vremea ne-a ajutat să putem deschide în acest an pârtia Cozla; chiar dacă nu am avut o cantitate de zăpadă naturală suficientă, am reușit în perioadele cu temperaturi scăzute să producem zăpadă artificială încât să asigurăm un strat care să permită folosirea pârtiei în condiții optime. Sper ca vremea să ne ajute în continuare pentru a beneficia de un sezon de schi cât mai lung la Piatra-Neamț.”

Începând cu acest an, pârtia Cozla este administrată în regim propriu de către Primăria Piatra-Neamț, existând contracte pentru serviciul salvamont, contract pentru funcționarea telescaunului cu societatea Perla Invest și contract pentru gestionarea ratrack-ului și a tunurilor de zăpadă. Astfel, pârtia de la Piatra-Neamț îndeplinește toate condițiile pentru o funcționare optimă în condiții de siguranță.

Sursa

(Visited 35 times, 1 visits today)
Please follow and like:

2 Replies to “Se deschide partia de ski de la Piatra-Neamt”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *