Odorizante pentru apartament de la Columbia Fresh

Locuind intr-un apartament cu o camera si fiind fumator, am cautat pe net un odorizant pentru apartament. La fostul job imi adusese Tibi, un amic din copilarie, un odorizant pentru suprafete mari (showroom auto) si la moda in acea perioada erau cele cu aroma de guma Turbo.

Acum cateva saptamani l-am sunat pe Tibi si l-am intrebat daca are odorizante pentru apartament si normal ca raspunsul a fost pozitiv.

Eu nu ma pricep foarte bine dar produsele de la Columbia Fresh sunt singurele odorizante pe baza de uleiuri naturale si fara alcool. In oferta se gasesc urmatoarele arome:

Rezerva odorizant Athenea
Un parfum cu tente orientale cu puternice note florale in care distingem iasomie de apa si floare de ghimbir. Nu trebuie ignorate aromele de lemn de casmir, mandarine verzi si lemn de santal si este ideal pentru spatiile de lucru, saloanele de infrumusetare si a camerelor de hotel. Pe acesta l-am ales si eu si chiar sunt multumit, imi place mult de tot.

Rezerva odorizant Bambus
Odorizant profesional potrivit pentru piscine, sali de sport, centre termale, birouri, etc. Un parfum proaspat, cu miros de iarba si delicat ce creeaza o atmosfera fina tipica gradinilor orientale.

Rezerva odorizant Jurate
Jurate este zeita lituaniana a marii. Se spune ca ea locuieste intr-un palat subacvatic de chihlimbar. Alte culturi s-au referit la chihlimbarul “lacrimile zeilor” si i-au atribuit multe proprietati magice si terapeutice. Parfumul are note proaspete si stralucitoare ca un chip verde de smarald de chihlimbar baltic cu arome puternice de salvie, coriandru si lemn de trandafir.

Rezerva odorizant Mar Verde
Odorizant profesional potrivit pentru orice tip de încaperi. Aroma cu o nota verde, proaspata, care evapora activ parfum de mar verde.

Rezerva odorizant Margarete – Flori Albe
Odorizant profesional cu aroma agreabila, eleganta, revigoranta de muschi alb, cu esenta delicata, rafinata, ce evoca note orientale. Potrivit pentru orice tip de încaperi. O nota proaspata de apa, de flori, de puritate.

Rezerva odorizant Mediterraneo
Aroma mediteraneeana avand note puternice de citrice ce ofera senzatia unei plimbari intr-o livada de lamai infloriti. Parfum proaspat si racoros ce binedispune, ideal pentru spatiile de zi.

Rezerva odorizant Muschi Verde
Odorizant profesional potrivit pentru sali de sport, agentii de turism, agentii imobiliare, etc. Parfum cu aroma proaspata, ce aminteste o senzatie de padure si de iarba recent taiata.

Odorizantele astea tin pana la o luna, la pachet cu odorizantul trebuie cumparat si un dispozitiv ce se pune in priza. Odata cumparat acest dispozitiv se schimba doar rezervele. Eu l-am montat pe hol, astfel mirosul patrunde in toata casa: hol, baie, dormitor si bucatarie.

Aroma marketing-ul este un complex de masuri ce tine de utilizarea aromelor, pentru a influenta comportamentul uman intr-un context comercial. Scopul aromei marketing-ului este de a crea logo-uri olfactive, purtatoare de emotii pozitive pe care consumatorii sa le asocieze unui anumit brand. Cateva exemple:

– Cazinourile Mandalay, Bellaggio si MGM Grand din Las Vegas au fost pioneri in difuziunea de esente pentru incurajarea jocului. E vorba de starea de relaxare ce o ofera aromele respective;
– Sony a ales aroma de vanilie si mandarina pentru magazinele din întreaga lume;
– Nike foloseste o esenta florara care sa ghideze consumatorul catre produsele din magazine;
– Lantul hotelier Sheraton a ales o aroma mixta de iasomie, cuisoare si fag pentru a-si relaxa si destinde musafirii ce se cazeaza la ei;
– Insotitorii de zbor ai Singapore Airlines folosesc un parfum special conceput pentru a creea impresia de prospetime.

Columbia Fresh este un brand premium cu sisteme exclusive de parfumare a spatiilor comerciale, a birourilor si a altor spatii de lucru. Acestia dispun de un sistem ce include un dispozitiv electric cu o capacitate de parfumare omogena de pana la 150 metri patrati cu un singur difuzor si o gama variata de arome diferite pe baza de uleiuri naturale fara alcool. Rezervele sunt concepute pentru suprafete de 50 mp, 80 mp, 150 mp si au o durata de 30 zile, functionând 24 de ore pe zi.

(Visited 55 times, 1 visits today)
Please follow and like:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *