Noul Renault Twingo 2019

Noul Fiat 500… aa pardon, Renault prezinta faceliftul lui Twingo. Un look.. nou si trei motoare noi iar lansarea oficiala va avea loc la Salonul Auto de la geneva.

Au adaugat faruri Full LED si o grila frontala redesenata, la fel si jantele sunt noi. Twingo masoară 3.614 mm in lungime, 1.646 mm in latime, 1.544 mm in inaltime si are un ampatament de 2.492 mm.

Motoarele disponibile pe benzina sunt SCe 65, SCe 75 si TCe 95, cu o cutie de viteze manuala in cinci trepte si varful de gama TCe 95 EDC cu o cutie de viteze automata in sapte trepte. Toate motoarele sunt compatibile cu normele de poluare Euro 6D si vin cu functia Start & Stop si de asistenta la pornirea din rampa.

La bordul lui Twingo facelift 2019, clientii pot primi sistemul multimedia Easy Link, redat pe ecran tactil de 7 inci, daca selectează echiparea de top. Sistemul Easy Connect va fi actualizat, primind astfel noi functii de conexiune si navigatie TomTom. In consola centrala isi fac acum loc un suport reglabil pentru un pahar, sticla sau un telefon mobil, dar si doua porturi USB. Se poate opta si pentru Apple Car sau Android Auto.

(Visited 2,425 times, 1 visits today)
Please follow and like:
error

2 Replies to “Noul Renault Twingo 2019”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *