Noul Renault Clio 2019

Renault a dat publicitatii imaginile noului Clio ce va fi lansat la Salonul Auto de la Geneva din luna martie a acestui an.

Noul Renault Clio are o lungime de 4048 mm, o latime de 1798 mm si o inaltime de 1440 mm, practic este mai mica cu 14 mm si cu 300 mm mai coborata fata de actuala generatie. Portbagajul va avea o capacitate de 391 litri.

La design a imprumutat mult de la actuala generatie de Megane ceea ce nu e un lucru rau, eu unul cred ca Meganeul actual arata extraordinar de bine, mai putin acea consola din mijloc care e un pic cam prea mare totusi.

Ce imi place la noul Clio este ca vine cu un ecran TFT disponibil pe 7 si 10 inch, astfel Clio are cel mai mare ecran tactil din clasa sa. Tot bordul este redesenat, volanul are o forma sportiva ce sa mai zic, masina arata chiar foarte bine. Un concurent pe masura asteptarilor mai ales ca concurentii precum VW Polo si Ford Fiesta au venit si ei cu imbunatatiri pe ultimele versiuni.

In momentul de fata nu exista prea multe detalii despre motorizarile ce vor fi disponibile pe noua generatie de Clio, chiar daca constructorul francez a zis ca va renunta la diesel pe masinile mici, imi este un pic cam greu sa cred ca se va intampla treaba asta acum.

(Visited 3,483 times, 3 visits today)
Please follow and like:
error

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *