Noul IQOS 3 Kit

IQOS 3 a fost lansat in toamna acestui an la Tokyo in doua versiuni si este cel mai recent dispozitiv al producatorului Philip Morris ce foloseste tehnologia HeatControl™. Nu e ca si cum conteaza prea mult, dar dincolo de faptul ca arata foarte bine, designul este mult mai interesant, noua versiune mai are si sistemul ProtectPlus™ ce il face mai fiabil, bateria e mai buna, mai rezistent la trante si asa mai departe.

In plus fata de versiunile anterioare, are inchiderea capacului-incarcator magnetica, alerte cu vibratii, incarcarea cu 15% mai rapida si se incarca cu un cablu usb type C. Si sa nu uit de faptul ca au scos si o versiune mai compacta prin IQOS 3 Multi.

Atat in Romania cat si in strainatate se gasesc o multime de accesorii pentru IQOS, ceea ce ma face sa cred ca a luat amploare fenomenul asta.

Costa un pic in schimb, pretul lui in momentul de fata este de 500 Lei si la achizitie se ofera si 5 pachete de Heets-uri, varianta Multi urmeaza sa apara mai tarziu.

Update 18.12.2018
Si dincolo de pozele de prezentarea din online cat si cea din Iasi, astazi mi-a ajuns si mie noul iQOS 3. Initial imi doream varianta pe auriu, dar albastrul asta este chiar spectaculos de fain.

Daca aveti intrebari despre IQOS 3 puteti sa mi le adresati aici, am sa incerc din cunostintele mele sa va raspund. Pentru mine este a doua experienta IQOS, am mai avut un dispozitiv din prima generatie.

(Visited 248 times, 2 visits today)
Please follow and like:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *