Nespresso Essenza Mini

Sunt un fan al cafelei! Dar ca sa fie clar, prefer cafeaua sa o beau acasa, nu in oras.

Dupa multi ani de folosit ibricul si traditionalul moka, am deciz ca este cazul sa fac un update pentru ca lucrand de acasa, primul lucru pe care il fac dimineata cand ma trezesc este sa pun cafeaua la facut. Din pacate sunt in acea secunda cand nu sunt atent la cafea, fix atunci se intampla sa dea cafeaua in foc. Stiu ca in interpretarile traditionale inseamna ca primesti bani, dar nu am primit niciodata, probabil la cata cafea mi-a dat in foc trebuia sa fiu bogat.

Datorita experientei prin care am trecut cand am dat comanda de masina de spalat de la eMAG.ro pentru mama, am primit un voucher cadou si mi-am luat la un pret extraordinar de bun un espressor Nespresso Essenza Mini Pure White D30.

Am ales Nespresso pentru ca am cativa prieteni ce si ei il folosesc atat acasa cat si la job si am baut de multe ori cafeaua facuta cu acest espressor.

Aparatul costa 429,99 Lei, dar eu cu voucherul si reducerea l-am luat la aproape jumatate de pret. In pachet vine o cutie foarte draguta cu 14 capsule, fiecare cu un nume aparte si cu detalii privind ce tip de cafea e si cam cat de tare este. In cutie mai vine un voucher de 110 Lei ce poate fi folosit pentru a comanda capsule de cafea. Pentru a folosi voucherul este nevoie sa mergeti intr-un Nespresso Boutique sau in punctele de vanzare Nespresso care se afla doar in Bucuresti sau, puteti sa le dati email cu niste documente atasate.

Nespresso este un brand cu o istorie de aproape 30 de ani, care a lansat în premiera conceptul de cafea premium pentru acasa. Au 24 de sortimente permanente de cafea Nespresso, plus cateva sortimente in editie limitata.

Un lucru care mi-a placut la brandul Nespresso este faptul ca au capsule din aluminiu. Ele ajuta la o pastrare mai buna a aromelor cafelei. In plus, aluminiul este un material care poate fi reciclat si acest lucru il face chiar Nespresso, prin ei poti sa le reciclezi. Deci sunt si eco-friendly cu ocazia asta.

Nespresso Essenza Mini

Cel mai compact aparat de cafea de la Nespresso, Essenza Mini vine in 4 variante de culori: gri, verde deschis, roșu și alb. E un aparat de cafea pe care-l poti asorta in bucatarie, daca doresti. E un espressor pe care-l poti pune oriunde, pentru ca nu ocupa mult spatiu, iar din punct de vedere tehnic e de mentionat faptul ca poti alege dintre doua dimensiuni ale cestii.

Dacă itii cumperi un aparat de cafea Nespresso, intri automat în Clubul Nespresso, care iti ofera diverse avantaje: consiliere personalizata de la specialistii de cafea, un shop online de unde poti comanda capsule dar si o multime de accesorii foarte faine, ai acces la cursuri de educare si introducere in lumea degustarii cafelei, experiente de lux in restaurantele care servesc cafea Nespresso si multe altele.

Voi ce espressor folositi acasa?

(Visited 64 times, 1 visits today)
Please follow and like:

One Reply to “Nespresso Essenza Mini”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *