Lucruri pe care ar trebui sa le stii despre un amanet auto

Te afli in situatia de a avea nevoie rapid de o suma mai mare de bani, iar prietenii si rudele nu te pot ajuta in acest sens? Daca incerci sa eviti ratele la banci pentru a-ti acoperi acest neajuns, atunci e bine de stiut ca amaneturile auto iti pot pune la dispozitie imprumuturi rapide. Un astfel de amanet iti poate oferi pe loc pana la 75% din contravaloarea masinii pe care o detii.

Cel mai atractiv aspect al amaneturilor de acest tip il constituie rapiditatea cu care dumneavoastra puteti intra in posesia banilor. La banca este nevoie de cel putin o saptamana. In unele cazuri, si mai mult decat atat. Pe cand amaneturile auto va ofera banii pe loc. Firmele de acest gen sunt acreditate de Banca Nationala a Romaniei, oferindu-le credite rapide atat persoanelor juridice, cat si persoanelor fizice.

Amanetul nu reprezinta o optiune de luat in calcul doar pentru cei care poseda o masina si au nevoie neaparat de un imprumut. La aceasta solutie pot recurge si posesorii de barci, vaporase, skyjet-uri, iahturi, camioane, autocare, basculante si multe alte vehicule si utilaje folosite in constructii sau agricultura. Perioada contractata si suma solicitata sunt principalii indici care vor stabili comisionul acestui amanet (cuprins intre 0.16 si 0.3%/ zi).

Aveti in cele ce urmeaza o lista cu actele necesare amanetarii masinii:

 • cartea de identitate a proprietarului automobilului;
 • cartea de identitate a autoturismului;
 • talonul – certificatul de inmatriculare;
 • act constitutiv, CUI si stampila (daca autoturismul este inmatriculat pe firma).
 • Masina se intoarce la proprietar doar in momentul cand creditul a fost achitat complet. Imprumutul in sine si comisionul despre care am facut vorbire anterior. Daca va gasiti in imposibilitatea de a reusi sa rambursati creditul, cele mai serioase amaneturi va pun la dispozitie posibilitatea de a vinde masina. Puteti veni oricand doriti cu un client pentru a o verifica. In momentul cand stabiliti toate detaliile tranzactiei, din banii primiti in schimbul acesteia veti achita datoria catre amanet, iar dumneavoastra ramaneti cu diferenta.

  Imprumuturile acordate de catre aceste institutii financiare nebancare pot fi si la indemana persoanelor care cauta leasing auto rulate, propunandu-si sa gaseasca masina de vis la un pret mult mai accesibil decat cel solicitat in showroom.

  In viata oricarui om pot aparea situatii neprevazute si urgente financiare, iar IFN-urile si amaneturile sunt acolo ca sa va ajute. Apelati fara emotii la aceste institutii daca nu doriti sa ramaneti datori prietenilor, rudelor sau bancilor. Aceasta este o solutie foarte rapida de a intra in posesia banilor de care aveti nevoie!

  (Visited 7 times, 1 visits today)
  Please follow and like:

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *