Lucruri de care nici nu ati banuit despre jucariile sexuale

In ziua de astazi jucariile sexuale nu mai sunt ceva nevazut sau neauzit chiar daca multi evita sa se bage in astfel de discutii. Barbatii sunt mai discreti decat femeile pentru ca acestea din urma iau de cele mai multe ori initiativa in dormitor si barbatii de cele mai multe ori se supun.

Indiferent daca femeia esti singura sau face parte din unul sau mai multe cupluri, aceasta apeleaza la site-urile de tip sex-shop, iar statisticile spun ca in proportie de 70% acestea sunt magazine online si nu fizice. Dar inainte de a trece la acest subiect, putini dintre voi stiti faptul ca jucariile sexuale au fost inventate pentru tratarea bolilor mintale, primul vibrator inventat cantarea undeva la aproximativ 18 kg si era folosit pentru tratarea femeilor “nebune”, lucru regasit si in zilele noastre doar ca acum aceasta boala este un “must have” in comportamentul femeii moderne.

Vibratorul a fost inventat de un doctor britanic si era folosit pentru a provoca orgasme femeilor, astfel era tratata isteria lor. Cativa ani mai tarziu, au fost realizate variante care le puteau fi date acasa pacientelor. Acum oare cum se mai trateaza isteria femeilor?

Revenind la prezent, multe magazine de tip sex shop ofera o gama destul de vasta de vibrator de lux pentru tine si partenerul tau, dincolo de placere, tarteaza si isteria daca este sa ne luam dupa povestea acestei ustensile. Acum un sex shop online dedicat dorintelor tale ofera mult mai multe decat vibratoare, lista este lunga si poate umple pagini intregi de produse “picante”. Puteti arunca un ochi pe placereshop.ro daca sunteti curiosi, mai ales ca se apropie perioada in care se fac cadouri femeilor.

In 2017 un producator de jucarii pentru adulti din Statele Unite ale Americii a publicat un studiu ce spune ca 63% din persoanele chestionate au folosit cel putin odata un vibrator iar in topul preferintelor locul 1 este ocupat de jucariile realiste (25%), urmate de cele de lux (20%), cele micute (14%), cele puternice (13%), cele mari si goase (4%) si restul categoriilor (24%). Tot acest studiu spune ca cele mai achizitionate produse sunt urmatoarele: vibratorul (19,2%), dildo-ul (16%), lubrifiantii (14%), ilele anale (12%), inelele pentru penis (11,8%) si altele (23%).

Statisticile mai spun ca o femeie din doua are vibrator, asta nu inseamna ca barbatii trebuie sa se apuce de un sondaj de opinie printre cunoscute, dar daca in anii trecuti folosirea jucariilor sexuale era o rusine, acum este o normalitate, totul tine de placerea fiecareia, unora li se pare ceva normal, altele considera ca e mai bine asa iar altele prefera un suflet de barbat langa ele, dar daca pana acum ceva ani in urma doar o femeie din cinci avea un vibrator, acum situatia a ajuns la 50%.

(Visited 22 times, 1 visits today)
Please follow and like:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *