JTI România lansează ţigara electronică Logic Compact

Precum British American Tobacco are in portofoliu GLO, Philip Morris are iQOS si cei de la JTI lanseaza un produs ce reprezinta o alternativa a fumatului clasic. Acesta este insa un pic mai diferit si se numeste Logic Compact. Desi a fost lansat prin luna ianuarie 2019, produsul se vinde in acest moment doar in Bucuresti si online. JTI este prima companie de tutun care intra pe piata cu o tigara electronica si nu cu un produs cu tutun incalzit precum au ales competitorii.

Logic Compact, lansat recent în Marea Britanie, a fost foarte bine primit de consumatori, iar România este acum a doua țară în care produsul este prezent. Ne bazăm pe moștenirea japoneză și expertiza globală, ca urmare calitatea este pe primul loc în tot ceea ce facem. Vom aplica aceleași standarde înalte și acum, la intrarea în categoria produselor pentru vapat, în România”, a declarat Mark Rock, General Manager JTI România, Moldova și Bulgaria.

Logic Compact este un dispozitiv cu capsule care se inlocuiesc. Produsul este disponibil in trei culori metalizate (gri, albastru, roz auriu). Capsula se ataseaza magnetic la dispozitiv, la fel ca un incarcator de baterie. Lichidul cu nicotina din capsulele Logic Compact, produs in Uniunea Europeana, va avea patru arome: tutun, mentol, fructe de padure si cirese (tobacco, menthol, berry mint, cherry).

(Visited 54 times, 1 visits today)
Please follow and like:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *