ING Bank #down

Pentru moment serviciul ING Home’ Bank este indisponibil. Lucram la remedierea acestei situatii si vom reveni cu vesti imediat ce acesta devine functional. Pana atunci puteti urmari starea serviciilor aici: https://ing.ro/stare-servicii.

Iarasi a picat ING, desi au dublat tranzactiile la inceputul lunii Octombrie, atunci nu m-a afectat. Dar acum eram in pragul de a plati si eu o factura la Vodafone ce o amanasem de mult timp si ca sa vedeti de ce e bun cardul Revolut, am alimentat cu ING-ul si astfel am platit factura.

Daca sunteti client ING trebuie sa stiti ca in acest moment urmatoarele servicii nu functioneaza la ei: ING Home’Bank Web, ING Home’Bank Mobile, ING Business. Mai pe scurt, nu merge sa va autentificati in Homebank din aplicatie dar nici din browser si nici platile online nu merg. Nu stiu cum e cu plata la POS in schimb.

Iar pe Web apare si:
ING Home’Bank
Informare servicii ING
Va anuntam ca in acest moment desfasuram un proces de mentenanta programata.
In intervalul 23:00 – 01:00, serviciile ING Home’Bank vor functiona cu intermitente.

Si daca tot veni vorba.. nici cu MyVodafone nu imi este rusine, mai niciodata nu functioneaza.

(Visited 338 times, 1 visits today)
Please follow and like:

3 Replies to “ING Bank #down”

    1. Pai astfel mi-am dat seama ca nu functioneaza. Am trecut datele cardului in MyVodafone (browser), am dat sa plateasca si mi-a aparut o eroare. Dupa am dat sa intru in HomeBank (tot browser), am trecut datele, se incarca si reaparea prima pagina unde sa pun datele din nou. Am incercat de 3 ori, nu a functionat. Atunci am zis sa intru pe pagina lor de faebook fiindca daca ar avea o problema probabil au postat. Si asa a si fost. Dupa am zis hai sa vad daca merge topUp la Revolut sa pun suma din factura, a mers TopUp. Dupa.. nu a mai vrut sa mearga MyVodafone. Am incercat iarasi sa ma loghez in HomeBank dar am intampinat aceasi eroare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *