Îndepărtare tatuaj – tehnici cosmetice inovatoare la Cluj

Poate o dată cu trecerea anilor ne-am schimbat și regretăm anumite decizii. Tatuajele erau, până nu de mult, permanente. Tehnica de îndepărtare tatuaj de la clinica Derma Elite din Cluj-Napoca poate ajuta pe oricine să scape de ele.

Primul Laser Pico Way din România
Tehnica de îndepărtare tatuaj este minuțioasă și cere timp. Clinica Derma Elite din Cluj-Napoca a adus pentru prima dată în România Laserul Pico Way. Această metodă nedureroasă și care nu lasă cicatrici, a devenit tot mai utilizată în ultima perioadă de timp. Tehnologia moderna a devenit din ce in ce mai accesibila iar oamenii formati de profesionisti sa o foloseasca aduc din ce in ce mai multe rezultate.

Cum funcționează?
Impulsurile trimise de către laser nu se tranformă în căldură, ci în energie mecanică. Astfel cerneala se dispersează în mici particule pe piele, care este ulterior eliminată de către dermă. Această tehnică de îndepărtare a tatuajelor funcțioenează pe orice culoare și mărime de tatuaj. Se poate repara orice greseala de acest gen, nu va trebuie decat vointa si rabdare.

Epilare definitivă
Încă o tehnică inovativă în cadrul acestei Clinici este epilarea definitivă. Laserul Alexandrite – Gentle Max Pro te scapă definitiv de părul nedorit. Fiind singurul laser de pe piață care poate oferi o durată a pulsului de 3 ms, se adresează atât femeilor, cât și bărbaților. Nu mai este un secret faptul ca atat femeile cat si barbatii apeleaza la epilarea definitiva.

Tratează bolile genetice
Poate nu ne dăm seama, însă o creștere neobișnuită a părului în anumite zone este pe bază genetică. Hipertricoza (excesul de păr la mustață, membre, spate, umeri, etc), Hirsutismul (execesul de păr în zone în care de regulă nu crește păr: față, mamelon, abdomen, etc) sau Foliculita sunt anumite probleme cu care ne confruntăm. Acum ele pot fi tratate cu ajutorul laserului pentru epilarea definitivă, Alexandrite. Cam cat de cool pare treaba asta, nu-i asa?

Știați că aproximativ un sfert – 25% – din consultațiile care au loc la un medic de familie vizează aspecte sau probleme dermatologice? Grija pentru piele face într-atât parte din viața noastră!

La clinica Derma Elite beneficiați de opțiuni de tratamente non-invazive pentru toate problemele estetice și medicale care vă pot afecta pielea.

În ziua de azi orice problemă de natură estetică se poate rezolva. Tehnogiile inovatoare și ustensilele din ce în ce mai performante, ne propun tratamente și soluții definitive. Desigur, ele presupun investiții pe termen lung, atât de natură fnanciară, cât și estetică.

(Visited 6 times, 1 visits today)
Please follow and like:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *