Home Update: Lustra Byron si bec cu LED de la Lexman

Inspirat de prin straini, am decis sa fac un mic update dormitorului in care imi petrec cele 5 ore de somn si 2 ore de Netflix pe zi.

Inspirat de o miscare impulsiva, am terorizat un prieten sa mearga cu mine pana la Leroy Merlin. Aici am ajuns cu un plan si binenteles ca am plecat cu alt produs.

Lustra Byron la 99 Lei si un bec LED Lexman la 29 Lei, asta din urma fiind cu lumina mai galbuie, ce mi-a placut este ca se aprinde filamentul intr-un mod dragut. A doua zi, l-am chemat pe batran sa ma ajute, dar pana la urma m-a ajutat cu indicatii, partea practica tot eu prestat-o. Cu ocazia asta mi-a reparat si intrerupatorul. Acum pot renunta la vechea veioza ce imi facea lumina pe timp de noapte.

Pacat ca cei de la Leroy Merlin nu au si ei ca niste “oameni” normali un magazin online, ar fi fost mai simplu. Poate nu cumparam online dar macar imi clateam ochii inainte de a ajunge in magazin.

Montajul a fost relativ simplu, o poate face orice necunoscator ca mine de exemplu. Mare atentie cand umblati la panoul de electricitate pentru a opri curentul. Mie mi-a ucis routerul routerul wireless-N 300Mbps ASUS RT-N12, ce apropo, nu il recomand nimanui, mi-a facut o multime de probleme.

(Visited 140 times, 1 visits today)
Please follow and like:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *