HBO: Game of Thrones 2019

Astept cu sufletul la gura ca diseara sa comand o pizza buna si sa beau cateva Kronenbourg 1664 Blanc si sa ma uit la primul episod din sezonul 8 al serialului Game of Thrones. Am reactivat abonamentul la HBOgo (2,99 Euro), pariurile despre sezonul asta sunt deja puse, asa ca treaba pare sa fie una buna. Premiera a avut loc la ora 04:00 ora Romaniei, dar il puteti vedea la orice ora online,  eu prefer sa ma uit diseara.

A trecut deja ceva timp de la finalul sezonului 7 si din acest motiv sunt convins ca primul episod din noul sezon va fi asa un fel de remember, dar sunt convins ca va reusi sa ii bagve pe toti in priza. Nu stiu de ce dar am senzatia ca nu va fi ultimul sezon, presimt eu.

Dupa atatea crime si tradari, parca toti sunt prea prieteni ca sa lupte impreuna dupa 7 sezoane impotriva white walkerilor, nu cred ca toata “prietenia” asta va dura mult timp. Sigur George Martin are pregatite niste surprize ce vor schimba complet finalul banuit de toata lumea.

Ca o parere personala, eu cred ca in acest sezon se vor petrece cateva chestii ce ii va avea in prim plan pe: Daenerys Targaryen, Jon Snow, Arya Stark (cred ca va avea un super rol in sezonul asta), Sansa Stark, Bran Stark sper sa nu apara Khal Drogo ca fiind cavaler al noptii si Samwell Tarly cred ca va avea parte de cateva scene de mare salvator. Cercei cred ca va muri de invidie, rusine, nefericire si va isi ducea o soarta mizera.

Daca aveti cont activat pe HBOgo, aici puteti urmari primul episod din sezonul 8 la cea mai buna calitate: https://hbogo.ro/seriale/urzeala-tronurilor/sezonul-8

Pana diseara, va sugerez sa vedeti din nou trailerul:

(Visited 31 times, 1 visits today)
Please follow and like:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *