Game of Thrones si paharul de la Starbucks

Probabil toata lumea a vazut ca in ultimul episod din “Game of Thrones” ca apare un pahar de cafea de la Starbucks, ei bine cei de la HBO a confirmat ca a fost doar o simpla eroare si nu o reclama mascata.

Chestia asta imi aminteste de erorile din filmele romanesti, nu stiu daca va amintiti dar in filmul cu Mihai Viteazul, regizat de Sergiu Nicolaescu, apare un stalp de electricitate dar si un personaj ce avea ceas la mana.

Dintre toate rasturnarile si rasucirile din ultimul episod al filmului “Game of Thrones”, cea mai socanta scena in care cea mai mare parte a internetului a sarit in aer, a fost aparitia unei cani de cafea Starbucks ce nu avea ce cauta acolo. Cu siguranta multi au crezut ca e o eroare ce avea scopul de a face publicitate brandului de cafea. Cei de la HBO au comunicat ca nu este vorba de o reclama ci de o eroare.

Ma intreb daca cei de la Starbucks i-au scris numele pe pahar si care din nume..

Acum.. avand in vedere ca cei de la 5 to go i-au intepat intr-un mod amuzant pe cei de la Starbucks Romania, oare cei de la 5 to go vor lasa aceasta “eroare” sa teraca asa.. fara sa raspunda cumva cu ceva? Asta suna a provocare.

Update:

(Visited 148 times, 1 visits today)
Please follow and like:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *