Fitbit Pay, disponibil acum in Romania pentru clientii Bancii Transilvania

Fitbit anunta lansarea in premiera a metodei de plata Fitbit Pay in Romania. Incepand din 17 decembrie, toti clientii Bancii Transilvania care au cel mai nou tracker Fitbit Charge 3 Special Edition sau un smartwatch Fitbit Ionic si Fitbit Versa isi pot adauga datele cardului de credit sau debit VISA in aplicatia Fitbit. Prin acest fel, ei vor putea plati rapid, direct cu produsul pe care il poarta la mana, fara sa mai aiba nevoie de card sau de telefonul mobil.

Acum o luna in urma, Banca Transilvania lansase si posibilitatea de plata in colaborare cu Garmin, facand disponibil in Romania, serviciul de Garmin Pay. Practic, urmatorul pas ar fi plata cu telefonul, serviciile Apple Pay si Google Pay inca nu sunt disponibile in Romania.

Optiunea Fitbit Pay poate fi configurata cu usurinta pe modelele Fitbit Charge 3 Special Edition, Fitbit Ionic si Fitbit Versa prin parcurgerea unor pasi simpli in aplicatia de mobil Fitbit si adaugarea cardului de credit sau debit direct in sectiunea Fitbit Wallet. Si tranzactiile la comerciantii care accepta platile contactless vor fi usor de realizat, fiind nevoie doar sa tii apasat butonul din partea stânga a dispozitivului pana cand functionalitatea e activa, apoi sa pastrezi dispozitivul aproape de cititorul de card pana cand vezi ca plata a fost acceptata.

In plus, tranzactiile cu Fitbit Pay sunt securizate. Folosind o platforma standard de generare a token-urilor, informatiile cardului nu sunt stocate sau transmise catre comercianti ori catre Fitbit.

Fitit Pay functioneaza in prezent cu peste 165 banci si emitenti de carduri, in peste 22 tari si functioneaza cam asa:

(Visited 53 times, 1 visits today)
Please follow and like:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *