Filme: ”Suge-o, Ramona” Trailer 2019

Cartea “Suge-o, Ramona!” de Andrei Ciobanu probabil este cunoscuta de catre toti tinerii din ziua de azi. Am aflat ca se va face si un film dupa aceasta carte ceea ce nu poate decat sa ma bucure.

Pe 26 septembrie 2013 scriam pe facebook o mică povestire despre o fată de care-mi plăcea mie în liceu și o pățanie pe care am avut-o alături de ea când eram la o cabană cu mai mulți prieteni. Acea postare avea să fie primul capitol din cartea ce urma să o scriu și anume ”Suge-o, Ramona”.

Am publicat-o pe 14 februarie 2015 și a devenit în foarte scurt timp cea mai citită/vîndută carte din România. A adunat o grămadă de oameni care i-au sorbit cu drag fiecare rând și vreau să le mulțumesc, iar alții au decis să o judece fără măcar să o deschidă. Mulți mi-au spus că de multă vreme nu au mai râs atât de mult citind o carte, iar unii m-au înjurat ascunși după nickname-uri și tastaturi.

Cert este că în vara anului 2016 am primit de la Cristina Iacob (regizorul filmului Selfie) o ofertă de a ecraniza povestea născută pe facebook și continuată în librării pe care am acceptat-o fără să clipesc. Am scris scenariul, am tăiat, am șters, am rescris, ne-am enervat,am căutat actori, ne-am îmbrățișat, am filmat, ne-am înjurat și apoi ne-am pupat timp de 2 ani de zile și până la urmă treaba a ieșit.

Și fiindcă în viață cel mai bine e să te compari cu cei mai buni decât tine și nu cu cei mai slabi, am decis să-l facem în limba engleză pentru că ”ce, noi suntem mai proști ca americanii?”

Doamnelor și domnilor, cu mare emoție în suflet și mândrie în gând vă prezint trailerul filmului ”Suge-o, Ramona”, a spus Andrei Ciobanu, autorul cartii.

Nu trebuie uitata si cartea “Suge-o, Andrei!”, cine stie se va face si dupa aceasta carte un film in viitor. Pentru cei care nu au citit cartea “Suge-o, Andrei!“, o pot comanda la pret bun din online.

Andrei Ciobanu este un comediant din Suceava, prezinta matinalul de la Kiss Fm, youtuber, a scris cartea “Suge-o Ramona” ce a devenit bestseller in anul 2015.

Comedia „Oh, Ramona!” de Cristina Jacob, în cinematografe din 14 februarie

„Oh, Ramona!” este rescrierea cinematografică a cărții lui Andrei Ciobanu pe care regizorul și scenaristul Cristina Jacob a ales-o pentru noul ei proiect de comedie.

“Un film despre noua generație de tineri români, dar europeni, globali, care trăiesc – la bine și la rău – după modele și stiluri de comportament vestice, indiferent unde s-ar afla. Viața lor, a celor din jurul nostru, este pe zi ce trece tot mai occidentală. Produsele pe care le consumăm (inclusiv cele culturale), mentalitățile și comportamentele, totul se transformă în contextul globalizării. Până și vocabularul, tot mai romglez, ne arată forța acestui fenomen. Pot fi de acord sau nu, însă trebuie să depun mărturie prin film despre epoca în care trăim.”, declară Cristina Jacob.

„Oh, Ramona!” urmărește transformarea lui Andrei din adolescent într-un adult care-și trăiește candid și autoironic prima poveste de dragoste, inocentă și neîmpărtășită, în alternanță cu a doua poveste, intensă și nebunească, incapabil să facă o alegere.

Povestea românească din ficțiunea autobiografică „Suge-o, Ramona!” a lui Andrei Ciobanu, care semnează și scenariul alături de Alex Coteț și Cristina Jacob, a devenit în viziunea și execuția regizorului un film fără limitări culturale, fără granițe geografice și lingvistice, pentru o generație care trăiește planetar experiențele irepetabile ale adolescenței.

Regizorul a optat pentru o echipă internațională de actori talentați: Bogdan Iancu, Aggy K. Adams, Holly Horne, Basil Eidenbenz, Leonardo Boudreau, Andromeda Godfrey, Melanie Ebanks, alături de Smiley, Feli, Andrei Ciobanu, Cristina Ich, Laura Giurcanu, Gina Pistol, Gabriel Jugaru, Howard Dell și Alex Coteț.

Așteptată de fanii cărții lui Andrei Ciobanu și de cei ai filmelor “Selfie” și “Selfie 69” ale Cristinei Jacob, comedia “Oh, Ramona!” va fi lansată în cinematografele din toată țara pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților.

(Visited 276 times, 1 visits today)
Please follow and like:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *