Toate filmele si serialele care apar pe Netflix in aprilie in Romania

Netflix anunta se filme si seriale noi apar in luna aprilie 2019 in Romania. Unele sunt sezoane noi din seriale, filme mai vechi sau emisiuni recente.

Mai jos aveti lista completa cu noutatile din luna aprilie 2019 de pe Netflix.

Programul Netflix România în aprilie

Din 1 aprilie
Ultraman (anime original Netflix)
Kramer vs. Kramer / Kramer contra Kramer
Troy / Troia
Pokémon the Series: Season 2 / Pokémon the Series: Sezonul 2
This Christmas / Acasă de Crăciun
The Glass House / Casa de sticlă
The Mirror Has Two Faces / Cele doua fețe ale dragostei
Christine / Christine – Mașina ucigașă
Facing the Giants / Credința în victorie
The Taking of Pelham 123 / Deturnarea metroului Pelham 123
Midnight Express / Expresul de la miezul nopții
Secret Window / Fereastra secretă
Florence Foster Jenkins / Florence
Stomp the Yard / În ritm de step
Close Encounters of the Third Kind / Întâlnire de gradul trei
Legends of the Fall / Legendele toamnei
A Bad Moms Christmas / Mame bune și nebune 2
The Big Hit / Marea lovitură
Michael Jackson’s This Is It / Michael Jackson: Asta-i tot
Manhattan Murder Mystery / Misterul crimei din Manhattan
Nerve / Nerve: Adevăr sau provocare
Bad Teacher / Profă rea, dar buuună
Silverado
Stuart Little / Stuart Little – Șoricelul familiei
Disturbia / Suspiciunea
Girl, Interrupted / Tinerețe furată
Last Action Hero / Ultima aventură
Deuce Bigalow: European Gigolo / Un gigolo de doi bani: Aventuri în Europa
A Man for All Seasons / Un om pentru eternitate
Fate/Zero: Season 1/ Fate/Zero: Sezonul 1
Fate/Zero: Season 2 / Fate/Zero: Sezonul 2

Din 2 aprilie
Kevin Hart: Irresponsible / Kevin Hart: Iresponsabil (stand-up original Netflix) – Kevin Hart face haz de calitatea de tată, siguranța casei și serile de jocuri. Umor explicit și ireverențios.
Gladiator / Gladiatorul
It’s Complicated / E tare complicat!
Hellboy / Hellboy – Eroul scăpat din Infern
Mercury Rising / Nume de cod: Mercury

Din 3 aprilie
Suzzanna: Buried Alive / Suzzanna: Îngropată de vie (film original Netflix) – Spiritul unei femei însărcinate, ucisă de hoții care pătrunseseră în casa ei, se răzbună pe criminali. În regia lui Rocky Soraya („Sabrina”).
Ricardo Quevedo: We All Hold Grudges / Ricardo Quevedo: Toți purtăm pică (stand-up original Netflix) – Ambuteiaje nesfârșite, relații distruse și apeluri la beție către fosta parteneră. Alături de Ricardo Quevedo, faceți haz de micile necazuri ale vieții.
DC’s Legends of Tomorrow: Season 4 / DC’s Legends of Tomorrow: Sezonul 4 (serial cu episoade săptămânale)

Din 5 aprilie
Chilling Adventures of Sabrina: Part 2 / Sabrina: Între lumină și întuneric: Partea 2 (serial original Netflix) – Este începutul unui nou capitol tulburător în care adolescenta Sabrina pătrunde și mai adânc în lumea complicată a vrăjitoriei.
Quicksand / Nisipuri mișcătoare (serial original Netflix) – După ce o tragedie care lovește o școală șochează o suburbie bogată din Stockholm, o adolescentă aparent bine integrată se trezește acuzată de crimă.
Tijuana (serial original Netflix) – Un celebru om politic este ucis cu sânge rece, iar curajoșii ziariști locali își riscă viața pentru a afla adevărul.
Persona: Collection / Personaje: Colecție (serial original Netflix) – O explorare complexă a unor personalități diferite într-o serie de patru scurtmetraje, realizate de regizori coreeni apreciați de critici.
Roman Empire: Caligula: The Mad Emperor / Imperiul Roman: Caligula: Împăratul nebun (serialul original Netflix) – Odinioară iubit atât de trupele militare, cât și de popor, Caligula șochează Roma guvernând cu cruzimea și depravarea care i-au adus reputația scandaloasă.
Our Planet / Planeta noastră (documentar original Netflix) – Realizat de creatorul „Planeta Pământ”, acest serial ne poartă într-o călătorie fără precedent printre unele dintre cele mai spectaculoase habitate naturale din lume.
Guilty Crown: Season 1 / Guilty Crown: Sezonul 1

Din 7 aprilie
The Blacklist: Season 6 / The Blacklist: Sezonul 6 (serial cu episoade săptămânale)

Din 8 aprilie
GoodFellas / Băieți buni
Resident Evil: The Final Chapter / Resident Evil: Capitolul final

Din 9 aprilie
Men on a Mission: 2019

Din 10 aprilie
You vs. Wild / Tehnici personale de supraviețuire (serial interactiv original Netflix) – În această serie de aventuri interactive, Bear Grylls explorează cele mai neprimitoare locuri de pe Pământ și cere publicului să ia decizii importante pentru supraviețuire.
The Silence / Liniște asurzitoare (film original Netflix) – Lumea se află sub atacul unor creaturi înspăimântătoare care vânează oamenii după sunet, așa că o adolescentă și familia ei caută adăpost într-un sanctuar izolat.
Liss Pereira: Reteniendo liquidos / Liss Pereira: Retenție de apă (stand-up original Netflix) – Liss Pereira e însărcinată și ne dezvăluie adevăruri stânjenitoare și amuzante despre minciuni, chiloți urâți, părțile intime și relațiile moderne.

Din 11 aprilie
Black Summer / Vara întunecată (serial original Netflix) – Având acțiunea în universul Z Nation, acest serial urmărește o echipă de elită din forțele speciale care luptă în cea mai neagră perioadă a apocalipsei zombilor.

Din 12 aprilie
Special / Sunt special (serial original Netflix) – Un homosexual cu ușoară paralizie cerebrală hotărăște să-și rescrie identitatea ca victimă a unui accident pentru a-și putea trăi în sfârșit viața așa cum dorește.
A Land Imagined / Lumea prin ochii lui (serial original Netflix) – Un polițist din Singapore investighează dispariția unui imigrant chinez, muncitor în construcții, care-și pierde nopțile cu un joc video misterios.
Francesco de Carlo: Cose di Questo Mondo / Francesco De Carlo: Lucruri lumești (serial original Netflix) – În acest spectacol de comedie din Milano, Francesco De Carlo pornește discuția de la obiceiuri nesănătoase și ajunge la teme precum religia, politica, dirijabilele etc.
Huge in France (serial original Netflix) – Faimosul comedian Gad Elmaleh se mută în Los Angeles pentru a relua legătura cu fiul său și învață să trăiască fără avantajele celebrității din Franța.
Mighty Little Bheem / Micuțul Bheem (program original Netflix pentru copii și familie) – Curiozitatea fără limite a unui bebeluș inocent, împreună cu puterea lui extraordinară, declanșează tot felul de peripeții în micul lui oraș din India.
The Perfect Date / Întâlnire perfectă (film original Netflix) – N-ai prieten? Nu-i nimic! Pentru a face bani de facultate, un licean creează o aplicație matrimonială prin care-și vinde serviciile de iubit de rezervă. Cu Noah Centineo.

Din 15 aprilie
No Good Nick / Secretul lui Nick (program original Netflix pentru copii și familie) – Membrii unei familii își văd viața dată peste cap după ce o tânără fără adăpost și cu școala străzii le bate la ușă și pretinde că le este rudă îndepărtată.
The Prestige / Prestigiul
Kick-Ass 2 / Rupe-tot 2

Din 16 aprilie
Super Monsters Furever Friends / Supermonstruleții și prietenii blănoși (program original Netflix pentru copii și familie) – În prima noapte de primăvară, supermonstruleții și familiile lor se reunesc pentru a mânca, a se distra și a se juca împreună cu adorabilii monstruleți de companie!

Din 17 aprilie
Bean: The Ultimate Disaster Movie / Bean – O comedie dezastru
Definitely, Maybe / Desigur… poate că…
About Time / Era și timpul!
Hulk / Hulk uriașul
Bring It On: All or Nothing / Majoretele: Totul sau nimic
Les Misérables / Mizerabilii
Oblivion / Oblivion. Planeta uitată
The Wolfman / Omul-lup
American Pie Presents: The Book of Love / Plăcinta americană: Cartea dragostei
The World’s End / Sfârșitul lumii
Couples Retreat / Vacanță all inclusive

Din 18 aprilie
My First First Love / Îndrăgostiți pentru prima, prima oară (serial original Netflix) – Din diverse motive, Yun Tae permite unui grup de prieteni să se mute în casa lui, în care fiecare are parte de dragoste, prietenie și multe altele.
It / IT
The House / Operațiunea „Cazinoul”

Din 19 aprilie
A Fortunate Man / Per cel norocos (film original Netflix) – Un inginer talentat decide să lase în urmă trecutul modest pentru a obține bogăție și succes în rândul elitei din Copenhaga, însă mândria care-l impulsionează l-ar putea distruge.
Music Teacher / Profesorul de muzică (film original Netflix) – Cu un trecut încărcat și inima grea, un profesor de muzică dintr-un orășel riscă totul pentru a relua legătura cu o fostă elevă, acum ajunsă în lumina reflectoarelor.
Someone Great / O fată pe cinste (film original Netflix) – După o despărțire venită din senin, Jenny, o jurnalistă de muzică, se pregătește de un nou început și de o aventură de neuitat cu cele mai bune prietene ale ei.
Brené Brown: The Call to Courage / Brené Brown: Fii curajos! (documentar original Netflix) – Autoarea de succes Brené Brown inspiră lumea să își găsească forța și curajul, precum și să-și aprecieze propria valoare.
Rilakkuma and Kaoru (anime original Netflix) – Karoru duce o viață banală, însă, atunci când ajunge acasă, își găsește refugiul alături de Rilakkuma, colegul ei de cameră adorabil și leneș, un ursuleț pufos de jucărie.

Din 20 aprilie
Grass is Greener / Iarba e tot timpul verde (documentar original Netflix) – A impulsionat jazzul și hip-hopul și, în același timp, a declanșat un război împotriva drogurilor, un război bazat pe nedreptăți rasiale. Experții explorează relația complicată a Americii cu marijuana.

Din 21 aprilie
The Mr. Peabody and Sherman Show: Season 3 / The Mr. Peabody and Sherman Show: Sezonul 3
The Mr. Peabody and Sherman Show: Season 4 / The Mr. Peabody and Sherman Show: Sezonul 4

Din 22 aprilie
Pinky Malinky: Part 2 (program original Netflix pentru copii și familie) – Pinky Malinky e pe val! Băiețelul hotdog își continuă aventurile vesele împreună cu Babs și JJ și e la fel de generos când vine vorba despre distracție și voie bună.
The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford / Asasinarea lui Jesse James de către lașul Robert Ford

Din 23 aprilie
I Think You Should Leave with Tim Robinson / Cred că ar trebui să pleci, cu Tim Robinson (stand-up original Netflix) – În această nouă emisiune de comedie, Tim Robinson și invitații petrec fiecare episod încercând să facă o persoană să vrea cu disperare să plece.

Din 24 aprilie
Bonding / Apropiere (serial original Netflix) – Doi foști colegi de liceu reiau legătura în mod neașteptat când Pete, care a mărturisit recent că e gay, dă de Tiff, o dominatoare de top din New York.

Din 26 aprilie
The Protector: Season 2 / Ultimul protector al orașului: Sezonul 2 (serial original Netflix) – Sezonul 2 ni-l arată pe Protector confruntându-se cu o nouă serie de provocări, pericole și alegeri imposibile.
Yankee: Part 1 / Yankeul (serial original Netflix) – Un tânăr texan trece granița în Mexic și ajunge un baron notoriu în lumea drogurilor.
Street Food (documentar original Netflix) – O călătorie culturală în jurul Asiei în care aflăm poveștile celor care prepară mâncărurile de stradă specifice țării. De la creatorii serialului „Chef’s Table”.
ReMastered: Devil at the Crossroads / ReMastered: Pact cu diavolul (documentar original Netflix) – Robert Johnson a fost unul dintre cei mai influenți chitariști de blues din istorie. Fanii îl bănuiau de un pact cu diavolul încă de dinaintea morții lui premature.
She-Ra and the Princesses of Power: Season 2 / She-Ra și prințesele puterii: Sezonul 2 (program original Netflix pentru copii și familie) – În sezonul 2, alianța prințeselor trebuie să apere Codrul Șoaptelor de Hoarda Malefică și înfruntă noi pericole, dar și drame familiale.

Din 29 aprilie
Whindersson Nunes: Adulto / Whindersson Nunes: Adult (stand-up original Netflix) – Vedeta braziliană de YouTube Whindersson Nunes își rememorează originile modeste printr-o serie de povești vesele și cântece neobișnuite.

Din 30 aprilie
Anthony Jeselnik: Fire in the Maternity Ward / Anthony Jeselnik: Un show incendiar (stand-up original Netflix) -Un spectacol special de stand-up, cu Anthony Jeselnik.
Ingress: The Animation / Portalul: Animația (anime original Netflix) – După ce știința descoperă o substanță misterioasă care poate influența mintea umană, două facțiuni încep un război total pentru controlul acestei puteri extraordinare.

(Visited 329 times, 1 visits today)
Please follow and like:
error

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *