Despre inchirierile de masini

Niciodata nu prea am inteles afacerile astea de rent a car, nu vad cum poti face profit avand in vedere ca masinile au niste costuri destul de ridicate. Pretul masinii, service-ul, angajatii, chiria unui sediu si altele. Poate nu vad eu cum sta treaba dar ceea ce stiu este ca domeniul asta de activitate merge foarte bine in Romania chiar si la mine acasa in Iasi, toate firmele se plang de faptul ca nu mai au masini disponibile.

Acum doi ani in urma am fost in concediu si la intoarcere am pierdut avionul spre Bucuresti, ulterior si cel din capitala spre Iasi. Am gasit in aceasi seara cu Wizz Air zbor dar nu m-am mai incadrat sa prind si zborul spre Iasi. Stiind pe la 01:30 noaptea ajung in Bucuresti, am zis sa sun poate reusesc sa inchiriez o masina spre casa. Pe vremea aia nu ii stiam pe cei de la kamo auto pentru ca vorba aia cu prietenii rezolvi un pic altfel lucrurile, dar imi aduc aminte ca am sunat la cam 10 companii de rent a car pentru o masina dar sa o preiau de la Bucuresti si sa o las la Iasi, dar nu am gasit absolut nimic.

Daca o sa cautati pe internet inchirieri auto Bucuresti, mai ales in perioada asta, o sa va speriati vazand ca nu mai exista masini disponibile pentru inchiriat. Nici macar un amarat de Logan de la Dacia sau un Volkswagen Polo. Oamenii prefera sa inchirieze masini atunci cand au nevoie de ele decat sa isi mai cumpere una. Multe firme de rent a car ofera si servicii de leasing operational, adica platiti rate lunar, dar nu platiti service-ul, impozit etc, dar la final de leasing masina nu ramane in proprietatea clientului. De obicei firmele prefera varianta asta pentru ca astfel pot deconta ratele ca fiind niste cheltuieli.

(Visited 25 times, 1 visits today)
Please follow and like:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *