Despre ceasuri in general

Nu sunt un mare expert in ceasuri dar pot spune ca ma pasioneaza si trebuie sa recunosc ca am fost tentat atunci cand a aparut moda Smartwatch-urilor mi-a placut mult ideea. Am avut ocazia sa testez doua, unul de la Huawei si celalalt de la Samsung plus ca am mai tras cu ochiul la prietenii mei care au Apple Watch.

Daca la inceput mi-au placut acum pot spune ca prefer sa raman fidel ceasurilor clasice. Ideea de a personaliza tinuta si de a folosi ceasul si ca accesoriu pentru mine conteaza mai mult si cred ca si la femei se aplica aceasi regula.

Cand vine vorba de ceasuri dama treaba sta un pic mai altftel. Daca un barbat prefera mai putine ceasuri dar scumpe, o femeie tot timpul va dori cat mai multe indiferent daca sunt scumpe sau nu. Doamnele prefera accesoriile in functie de momentul zilei sau de tinuta.

Multi cred ca doar ceasurile pentru barbati sunt scumpe si cele mai cautate dar este o greseala mare. Dar barbatii fac femeilor cadouri ceasuri de la branduri consacrate si cu mecanisme scumpe. Si faza e ca in ultimii ani femeilor le cam plac ceasurile masculine, din acest motiv diferenta dintre ele sta doar in culoare si dimensiune.

(Visited 67 times, 1 visits today)
Please follow and like:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *