Dacia Duster Charisma – cat costa aceasta noua versiune lansata de producatorul roman

Dacia include o echipare noua pe Duster, denumita Charisma si pe lista de optiuni apare culoarea Fusion Red! Aceasta nuanta este folosita si pentru interior. Cu denumirea comerciala Dacia Duster Charisma avem practic o echipare care depaseste varianta Duster Prestige care in momentul actual este cea mai echipata versiune.

Standard, Dacia Duster Charisma vine cu jante diamantate de 17 inchi Maldive, pachet Look exterior, asistenta video la parcarea cu spatele , aer conditionat cu reglare automata monozona, sistem de navigatie si multimedia cu ecran tactil Media Nav Evolution, incalzire in scaunele din fata, volan si ornament la schimbator imbracate in piele ecologica.

Fata de versiunea Prestige este oferit standard card acces maini libere si un interior personalizat din punct de vedere cromatic. Pe lista de optiuni apar culorile Fusion Red si Highland Gray.

Dacia Duster Charisma este disponibila doar in cateva tari din Europa. Pretul in Austria spre exemplu incepe de la 19.390 de euro pe cand versiunea Prestige are un pret de la 18.950 euro. In Romania preturile pentru o Dacia Duster cu echiparea Prestige incep de la 15.700 euro.

Dacia a anuntat la Salonul Auto de la Paris introducerea propulsorului de 1.3 litri pe benzina cu doua valori de putere – 130 CP si 150 CP. Este vorba de un propulsor din gama Energy TCe dezvoltat de Renault impreuna cu Dailmler.

(Visited 16 times, 1 visits today)
Please follow and like:
error

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *