Cum sa iti inviti cu stil rudele si prietenii la nunta

Nuntile au loc cu precadere in sezonul estival si marcheaza unirea sufletelor celor doi miri in fata Domnului, avand drept scop sarbatorirea unui nou inceput in viata si, pe plan secund, impresionarea rudelor, prietenilor si cunoscutilor.

Mirii care vor alege sa faca o petrecere mare ar trebui sa se gandeasca de la bun inceput la modul in care vor arata invitatiile de nunta. Acestea pot fi gasite in mediul online sub diferite forme, deosebindu-se intre ele si prin intermediul materialelor utilizate sau alte elemente fine, controlate cu grija, atunci cand contin accesorii handmade.

La acele invitatii de nunta din materiale premium se adauga, de regula, si diverse accesorii, precum papioane realizate din satin, de strasuri, panglici sau fundite. De asemenea, tot in materie de accesorii gasim si chenarele decorative cu glitter, inserturile speciale si diverse etichete.

Cromatica elementelor unei invitatii de nunta va reusi sa scoata in evidenta modul prin care ii veti anunta pe cei dragi voua de fericitul eveniment. Personalizarea invitatiilor trebuie sa prevada o simbioza perfecta intre calitatea superioara a materialelor alese si conceptul in sine.

Avem la dispozitie, prin urmare, invitatii de nunta elegante care sunt realizate prin intermediul unor coperti printate pe ambele fete sau modele compuse din mai multe elemente. La aceasta din urma categorie se incadreaza invitatiile din coperti speciale colorate, accesorii in acord cromatic sau inserturi speciale (pene naturale sau fluturi). Fiecare model de invitatie in parte beneficiaza de un design conceput special si este incadrat in anumite tematici, astfel incat dumneavoastra sa aveti de unde alege.

Modelele de invitatii obisnuite pot fi incarcate cu aceste accesorii pentru a rezulta un tipar unic, care sa va caracterizeze personalitatea, modul dumneavoastra de a fi. Panglicile de prindere, spre exemplu, nu indeplinesc un simplu rol decorativ, ci ne scutesc de achizitionarea unui plic. Apoi, daca nu doriti sa folositi accesoriul mai sus mentionat, puteti alege un plic special sau unul simplu, obisnuit, pentru a proteja invitatia, astfel incat aceasta sa poata fi pastrata peste ani ca o amintire.

La nuntile de lux se apeleaza in general la pene de paun, accesorii de tip stras sau glitter. Papioanele, funditele si panglicile de satin sunt confectionate manual, ceea ce presupune alte costuri. La realizarea acestora se investesc timp si pasiune, lucruri care vor cantari enorm in aspectul final al invitatiei de nunta.

Acestea fiind spuse, va recomandam sa investiti in accesorizarea papetariei de nunta deoarece micile detalii fac diferenta, iar cel mai important eveniment din partea dumneavoastra trebuie sa fie impecabil din toate punctele de vedere.

(Visited 10 times, 1 visits today)
Please follow and like:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *