Cum sa ajungi printre primii in Google?

Pentru a avea o pagina web populara, cu un numar de vizitatori de invidiant, continutul relevant si unic sau design-ul prefesional nu sunt, de cele mai multe ori, indeajuns. Unul din motive se regaseste in modalitatea de accesare a paginii web. Pentru a avea trafic, vizitatorii trebuie sa ajunga pe pagina, iar pentru a ajunge pe pagina aceasta trebuie sa se gaseasca cat mai sus in SERP (search engine result pages), cu alte cuvinte, in rezultatele motoarelor de cautare principale. Adica dincolo de optimizarea seo este nevoie si de o optimizare site.

Desi modul in care motoarele de cautare ierarhizeza paginile in SERP ar fi trebuit sa fie relativ secret, acesta nu mai este demult un mister si cand vrei sa fii acolo in top prin cuvintele tale cheie este musai sa fii la curent cu tot ce tine de domeniul SEO. Pentru ca motoarele de cautare sa aiba succes, acestea trebuie sa ofere cele mai relevante rezultate, astfel ca paginile cu cele mai bune resurse in domeniul cautarii vor aparea primele. Secretul este deci, in a convinge motorul de cautare ca pagina web vizata ofera cele mai relevante informatii in domeniu. Acesta este scopul serviciilor SEO in cazul in care aveai dubii sau nu intelegeai cu ce se mananca acest domeniu de activitate.

SEO vine de la expresia Search Engine Optimization adica mai pe romaneste Optimizare pe motoarele de cautare, cu alte cuvinte, un proces in cativa pasi, prin care profesionistii in SEO pot ridica site-ul printre primele rezultate in motoarele de cautare. Insa primul si cel mai important pas este un continut calitativ al paginii, fara acesta, nici cel mai priceput prestator de servicii SEO nu poate ridica pagina in ranking decat temporar.

Daca nu aveti un site, nu va faceti griji, ati putea apela cu incredere la cei de la https://www.fiberit.ro/.

Nu toate serviciile SEO sunt insa realizate prin metode tocmai corecte, de aceea este nevoie de atentie sporita cand se apeleaza la acestea. Pe de o parte exista servicii SEO white hat, serviciile care folosesc tehnici perfect aceptabile de motoarele de cautare pentru promovarea si optimizarea site-ului si servicii black hat care folosesc tehnici periculoase ce pot adesea duce la sanctiuni grave din partea motoarelor de cautare.

(Visited 13 times, 1 visits today)
Please follow and like:
error

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *