Ce s-a intamplat cu site-urile de matrimoniale?

De o bucata de vreme am devenit foarte curios de directia in care s-au dus site-urile de matrimoniale. Acum 10 ani cand a inceput Facebook-ul in Europa a fost un moment in care site-urile de matrimoniale au inceput usor-usor sa pice. Nimeni nu mai dorea sa fie pe ele si toti au migrat catre Facebook.

In Statele Unite ale Americii exista multe retele din astea pentru intalniri online dar si pentru a gasi dame de companie. Au aparut si in Romania dar datingul online a trecut prin perioade dificile.

Acum aceste retele au gasit noi metode de monetizare, dincolo de reclamele platite, fiecare utilizator daca doreste sa-si gaseasca jumatatea sau este interesat doar de intalniri fara implicari emotionale trebuie sa plateasca abonamente lunare. Candva retelele astea functionau foarte bine. Lumea era interesata sa intalneasca oameni noi. Intr-o societate in care exista o multime de posibilitati de a intalni oameni noi, totusi acestia se simt singuri si doresc sa isi gaseasca o companie buna indiferent daca este pe termen scurt sau lung.

Grijile si problemele reusesc sa faca ca unii oameni sa fie mai antisociali si din acest motiv se prefera socializarea online. Ironia sortii este ca pe vremuri oamenii isi scriau scrosori, locuiau la distante mari si totusi relatiile rezistau. Astazi in aceste vremuri moderne si cu acces la o tehnologie ce apropie oamenii se prefera totusi solutiile online. De multe ori oamenii nici macar nu isi mai doresc relatii, vor ceva scurt, care sa includa intalniri cu diverse scopuri.

In Statele Unite ale Americii si in China exista cele mai multe retele online de dating, cum li se spunea inainte, retele de matrimoniale. Acestea reusesc sa uneasca oameni in functie de anumite criterii sau placeri. Aleg singuri daca vor sa cunoasca o persoana pentru termen scurt sau lung.

In Romania exista aceleasi posibilitati si oamenii le folosesc destul de des chiar daca exista Facebook-ul si Instagram-ul. Retelele de dating functioneaza acum mai bine ca oricand.

(Visited 19 times, 1 visits today)
Please follow and like:
error

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *