Ce calitati trebuie sa aiba un antreprenor?

Sa fii antreprenor din Baia Mare este un vis frumos si poate inspira si alti oameni. Iata ca puteti vedea exemple chiar aici: http://adriandanpop.ro si http://maidulce.ro. Sa deschizi o cofetarie in Baia mare este un proiect si un vis devenit realitate! Este un fel de provocare pe care putini oameni aleg sa o ia pentru ca este un loc de munca dificil si pretentios. Insa, avand calitatile esentiale ale unui bun antreprenor este si mai complicat decat locul de munca in sine, dar cu atitudinile corecte, veti ajunge acolo.

Integritatea este un plus

Un antreprenor trebuie sa lucreze pentru a-si trai viata, dar trebuie sa-si satisfaca clientii pentru a-si construi loialitatea. Nici o eroare nu trebuie permisa din partea lui!

Determinarea este cheia succesului

Antreprenorii de succes sunt cei care nu se tem sa actioneze si cei care sunt determinati in proiectele lor. Nimic si nimeni nu poate opri un antreprenor determinat, el stie ce trebuie sa faca pentru a avansa si nu exista nici o scuza pentru a nu progresa.

Perseverenta este un atu

Determinarea este inceputul, dar pentru a reusi, aveti nevoie si de perseverenta. Nici un succes nu a fost realizat vreodata fara esec, deci nu va demoralizati la cel mai mic incident: pierderea unui client, demisia unui angajat etc.

Trebuie sa aveti vise pentru a reusi

Recunoscand imposibilul este o modalitate excelenta de a nu atinge obiectivele. Oscar Wilde a spus: “Trebuie sa ne indreptam intotdeauna spre luna, pentru ca, chiar si in caz de esec, aterizam in stele”.

Generozitatea nu este o vina

Ar trebui sa vorbim despre ideile noastre sau sa le ascundem? Exista un timp pentru tot si daca simtiti ca timpul de pastrare a secretului este demult in urma, intelegeti un lucru: nu exista concurenti, ci parteneri. Unii dintre ei va pot ajuta, mai ales cu abilitati sau cunostinte pe care nu le aveti.

Pasiunea deschide calea

Inceperea unei afaceri este o sarcina complexa. Sunteti seful si, prin urmare, niciun sef nu va cere rezultate de la dumneavoastra. Care este cea mai buna motivatie pentru a reusi? Fiti pasionati de ceea ce faceti, faceti o treaba buna si distrati-va.

Creativitatea este o calitate necesara pentru un antreprenor

Creativitatea este ceea ce va face ca afacerea dvs. sa prospere. Intr-adevar, va trebui sa oferiti clientilor curajul de a utiliza un nou serviciu. In afara de inovarea mare, va trebui sa va gasiti avantajul competitiv pentru a va atrage atentia.

Fiti organizat si planificati inainte

Un bun antreprenor ar trebui sa fie organizat. Acest profesionist trebuie sa planifice totul (lunile urmatoare) si sa stie exact ce sa se astepte. Crezul lui? Facem un plan si il urmam.

Discipline principale

Cele mai riguroase companii sunt mereu victorioase, deci ne dam seama de importanta disciplinei. Pentru a reusi, antreprenorul trebuie sa fie disciplinat, el va trebui sa ramana la plan si nu trebuie sa renunte.

Pentru a avea succes, trebuie sa fii sociabil

A avea simtul contactului si a fi sociabil in mod special reprezinta un avantaj major in crearea unei companii. Reteaua este esentiala pentru dezvoltarea unei afaceri.

(Visited 8 times, 1 visits today)
Please follow and like:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *