Bilet de incercat astazi la pariuri, 7 Mai

Biletul zilei tenis de astazi este format din doua evenimente de pe tabloul principal de joc de la Madrid. Vom avea in prim plan doi titani ai tenisului masculin, si anume pe elvetianul Roger Federer si pe actualul numar 1 mondial, sarbul Novak Djokovic.

  • Roger Federer vs Richard Gasquet – Gasquet +5.5 gameuri @ 1.53

Dupa cum ma asteptam, cotele pentru victoria lui Federer vor fi extrem de mici. Chiar nu vad multe motive pentru acest lucru, avand in vedere ca acesta are ultimul meci jucat pe zgura acum trei ani la Roma, o infrangere la Thiem. Federer nu a fost niciodata un adept al zgurii, avand rezultate decente pe aceasta suprafata insa ea nefiind favorita lui. Gasquet a facut un meci foarte bun ieri in fata spaniolului Davidovich Fokina pe care l-a invins in doua seturi. Este o victorie foarte importanta pentru francez avand in vedere faptul ca acesta vine dupa o pauza de aproximativ 7 luni, dupa turneul de la Paris de la sfarsitul lui octombrie Richard nu a mai jucat niciun meci. Cred ca putem sa ne punem increderea in francez la aceasta linie de contrahandicap. Imi e foarte greu sa cred ca Federer va castiga acest meci la o diferenta de 6 sau mai multe gameuri.

  • Novak Djokovic vs Taylor Fritz – Djokovic castiga 2-0 @ 1.35

Dupa infrangerea foarte surprizantoare suferita la Monte Carlo in fata lui Medvedev, Djokovic cu siguranta va cauta sa isi consolideze prima pozitie in clasament adunand cat mai multe puncte in detrimentul lui Nadal in aceasta perioada in care suprafata principala de joc este zgura. Djokovic si Frtiz s-au mai intalnit acum trei saptamani la Monte Carlo, atunci cand americanul a reusit sa castige doar trei gameuri in fata sarbului. Nu vad de ce nu ar repeta Djokovic aceasta performanta, poate nu neaparat la acelasi nivel, insa victoria lui in doua seturi mi se pare foarte plauzibila. Consider ca Djokovic va trata aceasta competitie cu toata seriozitatea avand in vedere ce jucatori avem pe tabloul principal.

Daca alegeti sa jucati biletul propus eu va urez mult succes, insa nu uitati ca nu este recomandat sa mizati mai mult de 5-10% din banca alocata lunar pentru pariuri.

(Visited 7 times, 1 visits today)
Please follow and like:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *