Bang & Olufsen Beoplay A9 MK1 in Romania

Am un amic ce aduce niste sisteme audio de la Bang & Olufsen pentru acasa ceva de speriat. Arata si suna intr-un mare fel. Vorbim despre un brand audio premium care a investit in calitate dar si in design. Modelul Beoplay A9 MK1 de mai jos arata senzational.

Nu pot spune ca ma pricep la treaba asta dar daca ar fi sa imi cumpar un sistem audio pentru apartamentul meu, cu siguranta as alege si in functie de design.

Beoplay A9 este proiectata si ansamblata ca o frumoasa bucata de mobilier – cu o selectie atenta a materialelor si o mare atentie la detalii. Zilele in care doreati sa ascundeti un difuzor voluminos s-au terminat. Indiferent de locul unde doriti sa pozitionati, acesta va iesi in evidenta prin frumusete pentru ca arata exact ca o piesa de mobilier.

Iconic in forma, elegant in aparenta si superb in sunet, BeoPlay A9 este un sistem de muzica ce este capabil de manipulare a tuturor nevoilor dumneavoastra muzicale. Cu A9 tot ce aveti nevoie este o sursa de muzica digitala si sistemul de muzica va avea grija de restul.

Conectati-va folosind AirPlay, Chromecast buit-in, DLNA sau Bluetooth 4.0 si veti asculta melodiile preferate in cateva secunde. Acces built-in la Spotify Connect, Deezer, Google Music, Apple Music si TuneIn sau chiar Youtube va ofera acces la milioane de melodii, playlist-uri si statii radio.

BeoPlay A9 foloseste tehnologia BeoLink Multiroom, ce uneste dispozitivele B&O PLAY si Bang & Olufsen intr-un singur sistem wireless. Poti asculta diferite melodiile in fiecare camera – sau o singura melodie in toate camerele.

Ma uitam un pic de curiozitate pe site-urile din Romania ce vand Bang & Olufsen Beoplay A9 MK1 si preturile sunt la dublu in comparatie cu amicul asta al meu.

Asa ca daca doriti un sistem audio precum Bang & Olufsen Beoplay A9 MK1 in Romania la un pret exceptional de bun, va invit sa aruncati un ochi pe anuntul sau de pe olx.ro.

Va oferim posibilitatea de a face comenzi de produse Bang&Olufsen second-hand simplu rapid si comod pentru dumneavoastra.Produsele comercializate prin noi sunt in mare majoritate achizitionate de la persoane fizice din Danemarca. Avem un portofoliu vast de clienti multumiti de serviciile noastre si ne-am specializat in importul de produse electronice la comanda astfel ca suntem siguri ca putem sa va onoram orice cerere.Daca sunteti interesat de achizitonarea unui produs Bang&Olufsen second hand prin intermediul nostru, va decideti asupra modelului, culorii si al anului de fabricatie.

Marian – 0758 535 225

(Visited 879 times, 3 visits today)
Please follow and like:
error

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *