Azi elefant.ro sarbatoreste 17.000.000 de carti livrate si ofera reduceri de pana la 80%

Trebuie sa recunosc in copilarie nu prea m-am omorat cu cititul, parintii ma obigau sa citesc, dar stiti si voi cum e cand esti obligat sa faci un lucru. Dar odata cu trecerea anilor, ca sa mai las calculatorul pentru ca deja petreceam prea mult in fata lui, am inceput sa citesc, de la lectura usoara, la carti de specialitate si asa mai departe.

Cititul ajuta mult la dezvoltarea imaginatiei mai mult decat orice, uneori daca vedeam un film fain si auzeam pe internet cum ca scenariul acestuia nu este deloc precum cartea, am inceput sa citesc si cartile si uite asa am redescoperit platerea cititului.

Elefant.ro sarbatoreste azi 17.000.000 de carti livrate incepand din anul 2010, de cand si-au inceput activitatea, si cu ocazia asta vine cu o multime de carti ce au discount de pana la 80% si multe alte surprize.

Daca ar fi sa va recomand carti bune, nu stiu ce sa va spun pentru ca gusturile difera extrem de mult, dar am vazut ca Sapiens este la mare moda acum. In ea este vorba de istorie a omenirii, care iti deschide ochii un pic despre evolutia noastra pe pamant, o puteti gasi la reducere pe Elefant.ro.

Cateva informatii interesante legate de cele 17 milioane de carti livrate de elefant.ro din 2010 pana in prezent:

• In acesta perioada, elefant.ro a expediat nu mai putin de 150.000 de titluri;
• Livrarea s-a efectuat in peste 12.000 de localitati care nu au librarii fizice;
• Greutatea totala a celor 17 milioane de carti livrate este echivalenta cu cea a 1000 de elefanti.
• Daca am pune pagina langa pagina toate cele 17 milioane de carti am parcurge distanta de la Pamant la Luna si inapoi;
• Titlul cel mai bine vandut a fost vandut in peste 40.000 de exemplare.

Unul din lucrurile faine care imi plac mie la elefant.ro este ca din cand in cand prezinta tot felul de topuri interesante cu cele mai vandute carti pe categorii sau la modul general, cele mai citite in alte tari sau in Romania si astfel mai aflu si eu ce e la moda sau ce mai apare nou.

(Visited 4 times, 1 visits today)
Please follow and like:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *