Apple TV+

Apple a lansat trei servicii la evenimentul de ieri, Apple TV+, Apple News+ si Apple Arcade, plus un card bancar dezvoltat impreuna cu Mastercard, Apple Card.

Apple TV + va difuza emisiuni originale de televiziune si filme, a doua cea mai valoroasa companie de tehnologie din lume i-a invitat pe Oprah Winfrey, Steven Spielberg, Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Steve Carell, Jason Momoa, Alfred Woodard si Kumail Nanjiani. Prezenta atator staruri nu i-a stimulat pe investitori, astfel ca actiuni Apple au scazut cu 1,2%. Dar nu asta e important ci faptul ca Apple intra in luta cu Netflix care este lider modnial la acest capitol.

Programele vor fi difuzate printr-o aplicatie imbunatatita pentru cei 1,4 miliarde de utilizatorii de gadget-uri Apple din întreaga lume, precum si cu proprietarii de televizoare inteligente si alte dispozitive Apple.

Aplicatia Apple TV+ va fi disponibila si pe dispozitivele rivale, fiind pentru prima data in cazul unui serviciu Apple, astfel ca emisiunile si filmele acesteia vor putea fi vizionate de pe Samsung, LG, Sony si Vizio, precum si la Firestick de la Amazon si Roku.

(Visited 9 times, 1 visits today)
Please follow and like:

One Reply to “Apple TV+”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *