Apple Pay in Romania

Apple Pay va fi disponibil in Romania incepand cu a doua jumatate a anului. Bancile din Romania deja au inceput sa-si arunge un pic de sageti ca in cazul Starbucks cu 5 to Go. Adica cei de la Banca Transilvania au anuntat ca “Nu doar la unii” in culorile celor de la ING. Incepe sa devina interesanta toata treaba asta. Dar lasand asta, stirea de baza este ca in a doua jumatate a anului serviciul Apple Pay va fi disponibil si in tara noastra.

ING Romania a anuntat in mod oficial ca in scurt timp va introduce in portofoliul de servicii si Apple Pay. Pentru cei care nu stiu despre ce este vorba, daca va adaugati cardul bancar in aplicatia Wallet, puteti plati la POS prin atingerea telefonului de acesta, fara a mai folosi cardul fizic.

Vad ca e la moda ca brandurile romanesti sa isi trimita sageti, astazi si Banca Transilvania anunta faptul ca vor oferi clinetilor posibilitatea de a folosi pentru plati si telefoanele Apple.

Apple a anuntat in cadrul conferintei din 25 martie ca anul acesta Apple Pay va fi disponibil in 40 de tari. Dincolo de asta din vara acestui an pentru Statele Unite ale Americii, compania anunta si Apple Card.

In prezent, in Romania acest serviciu de plata la POS cu telefonul mobil este disponibil doar celor ce folosesc bancile ING si Banca Transilvania si detin un smartphone pe Android.

(Visited 2,355 times, 2 visits today)
Please follow and like:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *