🥇 Apple Magic Mouse 2

De Mos Craciun am primit cadou un Magic Mouse 2 de la Apple, recunosc ca m-am tot uitat dupa el in ultima perioada doar ca, din punctul meu de vedere, e un pic cam scump. Dincolo de aspectul asta, arata si se misca intr-un mare fel.

Beneficiind de un nou design, mausul Magic Mouse 2 este complet reîncărcabil, eliminând astfel necesitatea utilizării bateriilor tradiționale. Este mai ușor, include mai puține componente mobile grație bateriei integrate și carcasei inferioare continue, și are un design optimizat al bazei de susținere, toate acestea contribuind la deplasarea mai facilă a mausului Magic Mouse 2 de-a lungul suprafeței de lucru. Suprafața Multi-Touch vă permite să realizați gesturi simple, precum glisarea între pagini web și derularea conținutului documentelor. Magic Mouse 2 este gata de lucru imediat ce este scos din cutie și se asociază automat cu Mac-ul dvs., cam asta ar fi descrierea producatorului Apple.

Odata pornit, se conecteaza foarte repede cu MacBook-ul. E un pic ciudat la inceput dar usor usor te prinde. Multi-Touch-ul, ce inlocuieste scroll-ul clasic te prinde repede, bateria tine mult, din pacate mufa de alimentare este pusa in asa mod incat nu il poti folosi in timp ce il incarci. La inceput am avut mici dificultati cu viteza lui, dar exista diverse aplicatii prin care poti face setari avansate sau te poti obisnui asa.

Acceleratia Apple Magic mouse este diferita de cea a unui mouse din Windows. Daca nu ai rabdare, iti vine sa il arunci pe geam. Touchpad-ul MacBook-ului este atat de bun incat nu iti mai trebuie mouse, dar in cazul meu, nu stiu de ce, dar nu pot lucra doar din touchpad. In schimb exista aplicatii prin care poti sa te joci cu acceleratia. Pe mine nu ma deranjeaza sunetul click-ului, dar cred ca daca lucrezi intr-un birou cu mai multi oameni exista posibilitatea sa ii scoti din minti cu sunetul.

(Visited 25 times, 1 visits today)
Please follow and like:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *