Apple Card a fost LANSAT OFICIAL

Apple a lansat trei servicii la evenimentul de ieri, Apple TV+, Apple News+ si Apple Arcade, plus un card bancar dezvoltat impreuna cu Mastercard, Apple Card.

Apple Card a anuntat in mod oficial, dupa o serie de zvonuri care au aparut in ultimele saptamani in legatura cu aparitia sa. Apple Card este un card de credit digital care exista in telefoanele iPhone, si poate fi folosit prin Apple Pay, dar si ca un card de credit fizic pentru tarile in care serviciul Apple Pay nu este disponibil.

Apple Card poate fi facut direct din telefoanele iphone, fara a merge efectiv la o banca, aplicatia Wallet afisandu-le utilizatorilor informatii despre banii pe care ii au in conturi, si nu doar atat. Apple Card le ofera clientilor Apple inclusiv bonusuri pentru banii pe care ii cheltuiesc, astfel ca la fiecare ban cheltuit sunt primiti bani inapoi, in fiecare zi, functia fiind numita Daily Cash (cash back) si are o valoare de 2%.

Apple Card este un card de credit pe care compania Apple il permite pentru folosire doar in SUA, fiind in momentul de fata disponibil pentru inregistrare doar prin Goldman Sachs. Asta inseamna ca in afara acestei banci deocamdata nu va putea fi posibila generarea Apple Card, deci in Romania nu vom putea folosi prea curand acest serviciu al Apple. Cardul este destul de interesant, deoarece e gandit pentru a-i ajuta pe oameni sa plateasca dobanzi mai mici pentru banii imprumutati, dar vine si fara comisioane pentru plati.

Cardul este emis de catre Mastercard, deci va putea fi folosit pentru plati in orice colt al lumii, atat timp cat POS-ul accepta plati cu asemenea tipuri de carduri. Are numar de cont care este stocat in interiorul enclavei securizate a iPhone, prin intermediul sau facandu-se legatura cu contul bancar. Versiunea fizica a Apple Card este din titan, are un design extrem de interesant, si nu are trecute pe el contul bancar, sau codul CVV2, cardul nu are data de expirare, lansarea fiind pregatita pentru vara acestui an.

Tim Cook a mai anuntat in cadrul evenimentului din 25 martie ca Apple Pay va fi disponibil in mai mult de 40 de tari, pana la sfarsitul acestui an. Poate si Romania se va afla printre acestea. Asta ar fi o veste frumoasa.

Serviciul este similar celui oferit de Revolut, diferenta este ca acesta este de credit si este emis de o banca.

(Visited 170 times, 1 visits today)
Please follow and like:

2 Replies to “Apple Card a fost LANSAT OFICIAL”

  1. Pingback: Apple TV+ - EPoX

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *