Apple AirPods 2019

Apple se pregateste sa lanseze noile AirPods care vin cu cateva modificari. Acesta este primul upgrade de la lansarea din 2016.

Noile AirPods 2019 arata la fel ca precedentul model, la design nu au schimbat nimic, dar la interior au avut loc cateva modificari semnificative. Avem un nou chip H1 (cel vechi se numea W1) ce ofera cateva performante sporite. Noul model ofera o conexiune rapida si o perioada de utilizare cu pana la 1.5 ori mai mare dar si o optiune de hands free pentru Siri. Alta imbunatatire consta in faptul ca poti sa te conectezi de la un device Apple la altul cu castile de doua ori mai repede ca pana acum.

Noutatea cea mai mare ca sa ii spun asa, consta in faptul ca noile AirPods pot fi incarcate wireless. Carcasa castilor se poate incarca si wireless. Pentru cei care au deja modelul actual, cei de la Apple ofera posibilitatea de a cumpara doar carcasa si astfel toti utilizatorii se pot bucura de incarcare wireless. Se pot pastra castile si se poate achizitiona separat doar carcasa cu incarcare wireless care pe site-ul celor de la Apple costa 79$. Chiar sunt curios, cat vor costa in Romania? Costa 180 de euro sau 230 de euro daca vreti cu incarcare wireless, iar daca vreti doar cutia, in Europa costa 90 Euro.

Mie imi plac nespus de mult castile de la Apple, le folosesc atunci cand vorbesc la telefon dar si atunci cand ascult muzica chiar daca atunci cand merg pe strada, lumea se uita ciudat pentru ca are impresia ca vorbesc singur.

(Visited 52 times, 1 visits today)
Please follow and like:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *